Packout™ Modulbasert oppbevaringssystem

1 minutter|1/9/2023

PACKOUT™ fra Milwaukee Tool er et modulbasert oppbevaringssystem for verktøy, som gjør arbeidshverdagen din enklere.


Det smarte oppbevaringssystemet PACKOUT™ fra Milwaukee Tool gir deg en helt ny og enklere måte å oppbevare, organisere og transportere verktøyene dine på. Du kan bygge opp og tilpasse din egen konfigurasjon som passer for akkurat din arbeidshverdag.

Enkelt og robust

PACKOUT™ modulbaserte oppbevaringssystem består av et bredt utvalg av kasser, bokser, bager og andre oppbevaringsløsninger som gjør det lettere å organisere verktøy på arbeidsplassen eller i arbeidsbilen. Sortimentet inneholder også en trillekoffert som gjør det enkelt å frakte verktøyene til og fra arbeidsstedet.

Alle produktene er laget av solide og robuste materialer, og forsterket for å tåle mye slitasje og røffe arbeidsforhold. Produktene egner seg derfor til bruk på de fleste arbeidsplasser.

Tilpass etter ditt behov

Oppbevaringssystemet PACKOUT™ er veldig fleksibelt, og gir deg friheten til å lage et personlig system. Du kan med andre ord spesialbygge et system og låse sammen et bredt spekter av stabile kofferter, vesker og verktøykasser til en konfigurasjon som passer for akkurat deg.

Alle produktene er kompatible via et klikksystem, så du kan også enkelt skifte ut modulene ved behov.