GPS-basert adresse

Hos Onninen har du mulighet til å opprette adresser basert på GPS-koordinater. Et godt verktøy om du skal ha varene levert litt utenfor allfarvei.

Hvorfor GPS?

Enkelte prosjekter kan ligge utenfor områder med gateadresse, og da er GPS-basert adresse et must for å sikre at leveransen kommer akkurat dit du ønsker.

Her finner du funksjonen

Dersom ditt firma ikke allerede har GPS-basert adresse aktivert, kontakt vårt kundesenter så vil vi være behjelpelige med å aktivere dette på ønsket kundenummer, eller prosjektnummer.

Når det er aktivert vil alle nettbrukere tilknyttet kundenummeret/prosjektet få mulighet til å opprette GSP-basert adresse. Funksjonen finner du enklest ved å klikke på profil og velge leveringsadresse i venstremenyen. Trykk så opprett ny øverst til høyre, velg GPS og du er i gang.

Nål eller koordinater

For å sette koordinatene kan du enten feste kart-nålen der du ønsker, det gjør du ved å dobbeltklikke på området den skal festes. Om du skal flytte kartnålen over lengre avtand kan det være praktisk å benytte full view-funksjonen, sånn at kartet åpner seg i større størrelse (kun tilgengelig på desktop). Når nåla er satt vil koordinat-feltet automatisk hente inn verdiene for deg.

Har du koordinatene for hånd kan du går rett til koordinat-feltet og taste inn lengde- og breddegrad. Husk å legge inn et navn for adressen og klikk lagre. Nå er adressen klar for bruk og kan enkelt hentes frem i steg to i kassa på din neste ordre.

GPSadresse

Kunne du tenke deg GPS-adresse på dine prosjekter?