– Med Plukk & Pakk får jeg brukt tiden min riktig

Jens Fredrik Iversen i Iver Elektro AS opplever at han både sparer tid og får mer fornøyde kunder ved å benytte seg av Plukk & Pakk fra Onninen.

– Det gjør rett og slett arbeidshverdagen veldig mye enklere når jeg slipper å måtte kjøre fra stedet hvor jeg arbeider, gjennom bomringer og rushtrafikk, for å hente småting som mangler. Med Plukk & Pakk får jeg brukt tiden min riktig, forteller Iversen.

Ekspresslevering på under to timer

Han er foreløpig eneste ansatte i den nyoppstartede elektrobedriften, hvor han håndterer store og små oppdrag for privatkunder i Oslo-området. Dermed er det ingen andre som kan gjøre jobben dersom han selv må kjøre av sted for å hente varer og utstyr.

– Jeg hadde nylig en jobb på Røa helt vest i Oslo, hvor det viste seg at kunden trengte en ekstra lampe. Da ringte jeg Onninen Megaexpress på Ensjø og spurte om de hadde den. Det varte ikke mer enn 50 minutter før sjåføren var på plass og leverte lampen i tredje etasje, sier Iversen.

– Det kostet meg bare 250 kroner. Skulle jeg kjørt gjennom byen og hentet lampen selv, ville det stjålet et par timer fra produksjonen, og den tiden kunne jeg ikke fakturert. Regnestykket er veldig enkelt, fortsetter han.

Tjenesten er tilgjengelig over hele landet

Onninens Plukk & Pakk-tjeneste garanterer leveringstid på maksimalt to timer fra utvalgte Express-butikker over hele landet. Her kan du se hvilke Expresser som tilbyr tjenesten.

– Både om jeg glemmer å ta med meg noe og hvis jeg ser muligheter for mersalg er dette svært nyttig. Totalen fungerer veldig bra, og jeg vil absolutt benytte Plukk & Pakk flere ganger, konkluderer Jens Fredrik Iversen.

Test the service today