El-varmeløsninger med innovative panelovner og styringssystemer

Nobø Top panelovn er utviklet med tanke på det krevende skandinaviske klimaet. Den kombinerer et moderne og stilrent design med smarte funksjoner som setter standarden for moderne panelovner.

Panelovner for det skandinaviske klimaet

Med smart luftutslipp på toppen sikrer ovnen optimal varmefordeling. Den er også utstyrt med den mest nøyaktige termostaten på markedet, som sikrer en jevn innetemperatur selv ved plutselige temperatursvingninger utendørs. Den lave standbyeffekten på kun 0,5W bidrar til å minimere strømforbruket.

Nobø Top panelovn kommer i ulike modeller, blant annet i variantene 1000W og 750W. Den er dobbeltisolert med IP 24-klassifisering og har en høyde på 40 cm. Panelovnen kobles enkelt til via stikkontakt, eller fastkobles med medfølgende koblingsboks.

Oppgrader med Clip On Glass

Clip On Glass festes enkelt på Nobø Top panelovn for å skape en ny stil på et øyeblikk. Den rene og elegante glassfronten kommer i de tre populære fargene Hvit, Antrasittgrå og Retro Blå og kan enkelt skiftes ut for å tilpasses kundens personlige stil og preferanser.

Optimaliser bruken med kontrollenhet

For å få mest mulig ut av Nobø panelovn, tilbys også kontrollenheten NCU-2Te. Enheten gir lokal styring og har ni forhåndsprogrammerte programmer som gjør det mulig å senke temperaturen når rommet ikke er i bruk. Kontrollenheten er svært brukervennlig med adaptiv oppstart, lettleselig LED-display og berøringsskjerm. Den har 48 timers batteribackup for valgte innstillinger ved strømbrudd.

Nobø panelovn med NCU-2Te kontrollenhet oppfyller kravene i Ecodesign-direktivet.

Alle Nobø panelovner leveres uten kontrollenhet så du kan velge den løsningen som passer best. Velg mellom enheter kun for lokal styring eller kontrollenheter som gjør Nobø panelovn til en del av et større styringssystem.

Onn mnd tema mars 2024 lys og varme Nobø