Belysningsarmatur for kontor og offentlige bygg

EcoLine er den ideelle løsningen for moderne kontorer, skoler og offentlige bygg som søker etter både stil og funksjonalitet. Med sitt slanke og stilrene design passer EcoLine sømløst inn i ethvert interiør, samtidig som den gir optimal belysning og en behagelig arbeidsatmosfære.

Komfortabel belysning

Med et avansert 3-lags optisk system sørger EcoLine for optimal belysning med minimal blending, og oppnår en UGR-verdi på mindre enn 19. Dette bidrar til en komfortabel arbeidsplass uten irriterende blending og forstyrrende refleksjoner.

Solid konstruksjon

EcoLine er konstruert med et solid armaturhus i pulverlakkert stål, som sikrer langvarig ytelse selv under krevende forhold. Den robuste konstruksjonen gjør EcoLine til et pålitelig valg for kontinuerlig bruk i offentlige bygg og kommersielle miljøer.

Enkel montering

Med fokus på brukervennlighet og enkel montering, sparer EcoLine deg for både tid og krefter. Du kan velge mellom direkte takmontering eller nedhengt armatur med det justerbare ledningsopphenget (selges separat).

Integrert nødlysfunksjon

For ekstra sikkerhet og trygghet kan EcoLine også utstyres med integrert nødlysfunksjon på forespørsel. Dette gir deg en pålitelig nødlysfunksjon som sikrer evakuering og trygg ferdsel i tilfelle strømbrudd eller andre nødsituasjoner.

Ecoline kommer i ulike modeller så du kan tilpasse belysningen etter kundens og bygningens spesifikke behov og preferanser. Du kan blant annet velge mellom on/off-funksjon eller Dali/Push-dim.

Onn mnd tema mars 2024 lys og varme SG 2