Allsidige installasjonssystemer fra Schneider

2 minutter|8/11/2022

Robuste installasjonssystemer for ulike bygg

Schneider Elektro tilbyr optimale installasjonssystemer med høy kapasitet, for kabelhåndtering via tak, gulv eller vegg. De allsidige løsningene fra Thorsman, OptiLine og Unica System + inneholder alt du trenger for fleksible installasjonssystemer i private boliger og næringsbygg, med kvalitetsprodukter som kanaler, uttaksstaver, uttaksposter, gulvbokser og hurtigkoblinger.

Fleksible installasjonssystemer

Det allsidige installasjonssystemet til Thorsman gjør det enkelt å installere elektrisitet, data og multimedia på kontorer og i andre offentlige miljøer. Kanalsystemet kan installeres horisontalt eller vertikalt i valgfri høyde og kommer i aluminium, halogenfri plast eller PVC.

Installasjonssystemet tilbyr også gode løsninger for rom som er fulle av vinkler og hjørner, og offentlige miljøer med høye krav til kabelkapasitet som sykehus. Her finner du blant annet TEK PVC-kanaler, INKA aluminiumskanaler og OptiLine PVC- og aluminiumskanaler.

Onntime artikkelbilde Schneider 2

FLEKSIBILITET PÅ KONTORET: Installasjonssystemene fra Schneider kan tilpasses ulike typer kontorer.

Enkle å jobbe med

Standardenheter med c/c 60 monteres enkelt med 80 mm frontåpning med en tilpasset boks (Mib). Produktene har et klassisk design, er enkle å jobbe med og kan kappes og tilpasset etter behov.

Der du ønsker en mindre kanal og ikke trenger c/c 60-enheter, egner OptiLine-kanalene seg godt. Produktene har et slankt design med 45 mm frontåpning for hurtigkoblinger og klikk-inn-montasje uten behov for verktøy.
OptiLine 45-serien har kanaler i både PVC-plast (RAL 9003) og anodisert aluminium, og kommer i både ett roms- og to romsvarianter.

Onntime artikkelbilde Schneider 1

MONTERINGSVENNLIGE: Produktene fra Schneider monteres raskt og problemfritt uten verktøy.

Robuste gulvbokser og bordenheter

Sortimentet til Schneider Electric inneholder også innovative bordenheter og gulvbokser fra Unica System+ som passer til alle typer gulv. Bordenhetene har flere forskjellige uttak, f.eks. med integrert USB 3,1-lader, uttak med USB 3,1 A- og C-lader. Produktene er lette å montere og kommer i hvit og antrasitt som passer til alle typer bordflater.

Modulære enheter med stikkontakt og USB-uttak, VGA, HDMI, trådløs Qi-lader, høye og lave grenstaver, gulvbokser med forbedret lokk og sterkere skillevegger og tilbehør for å skape orden på kabler og ledninger gir en estetisk og sikker tilkobling av strøm til skrivebord, benker eller større områder på kontoret eller hjemme.

Unica har også en ny serie med installasjonsmateriell som er tilpasset OptiLine 45. Alle Unica-uttak som brukes til å bestykke OptiLine 45, kan også brukes til Unica System+ gulvbokser og bordmoduler.