Effektiviser arbeidsdagen med Onninen

3 minutter|20/3/2024

Med Klikk & Hent og Plukk & Pakk fra Onninen blir varebestilling enklere og mer effektivt.

Tid er penger, og en produktiv arbeidsdag er nøkkelen til suksess. Derfor tilbyr Onninen flere smarte løsninger som gjør arbeidsdagen din mer effektiv.

Våre tjenester «Klikk & Hent» og «Plukk & Pakk» er enkle og praktiske måter å gjøre innkjøpsprosessen din mer effektiv på. Ved å benytte deg av våre tjenester kan du effektivisere hverdagen og bli mer produktiv.

– Det handler om å hjelpe kundene våre og være en effektiviserende partner, så de kan være mest mulig produktive, sier Martin Hasle Arnesen som er butikksjef for MegaExpress Ensjø og regionsansvarlig for Express Øst.

– Begge disse tjenestene ble veldig populære under koronatiden da man skulle tilbringe minst mulig tid i fysiske butikker. Da oppdaget mange hvor praktiske disse tjenestene er, og har fortsatt å bruke dem.

Onntime artikkelbilde Klikk&Hent
SPAR TID: En raskere innkjøpsprosess gjør at du kan bruke mer tid og krefter på arbeidet ditt.

Enklere med Klikk & Hent

Med Onninens Klikk & Hent-tjeneste kan du enkelt bestille varene dine på nett og hente dem i nærmeste butikk på rekordtid. Du slipper å vente i kø eller rote gjennom hyllene for å finne det du trenger. Det betyr at du kan bruke mindre tid på å handle, og mer tid på å fokusere på arbeidet ditt.

– Klikk & Hent er veldig enkelt. Man lager bare en ordre på nett, så gjør vi det klart. Om man er på farten, kan man også ringe inn til en Express-butikk og legge inn ordren muntlig, sier Arnesen.

Etter at du har fullført ordren, kontakter Onninen deg når varene er klare for henting.

– Vi garanterer at ordren er klar innen to timer etter bestilling, og som regel går det enda raskere.

Onntime artikkelbilde Plukk&Pakk
RASK LEVERING: Både Plukk & Pakk og Klikk & Hent garanterer levering innen to timer.

Spar tid med Plukk & Pakk

Har du glemt å bestille noe, eller ser en mulighet for mersalg når du er ute hos kunden? Med Plukk & Pakk trenger du ikke reise fra jobben for å hente varene, men kan få dem levert til arbeidsplassen i løpet av et par timer.

– Plukk & Pakk gir gode muligheter for mersalg for elektrikeren, ettersom man kan bestille ekstra varer og få dem levert på stedet uten å måtte avbryte arbeidet, sier Arnesen.

Plukk & Pakk fungerer på samme måte som Klikk & Hent. Du legger inn bestillingen din i nettbutikken, eller ringer inn til en av Express-butikkene. Deretter plukker vårt dedikerte team varene for deg og sørger for rask levering til det stedet du befinner deg, innen to timer.

– Begge disse løsningene er også bærekraftige alternativer. Med Klikk & Hent reduseres behovet for varetransport og emballasje, og alle varene vi leverer til Plukk & Pakk leveres med elbil, avslutter Arnesen.