ELKO 315 LED dimmer – med ny og unik teknologi

2 minutter|5/12/2022

ELKOs nye dimmer er både raskere, enklere og bedre enn forgjengeren


ELKOs nye dimmer er basert på den populære modellen ELKO 315, men oppdatert med ny og enda bedre teknologi. Den er helt flimmerfri, monteres på noen øyeblikk og kobles til valgfritt antall faser.

ELKO 315 LED dimmer dekker alle behov og monteres enkelt til så godt som alle lyskilder på det norske markedet. Dette er den eneste dimmeren du trenger!

Helt flimmerfri

ELKO 315 LED dimmer passer optimalt sammen med de aller fleste lyskilder som er tilgjengelig på markedet. Den har markedets beste dimmeegenskaper ved minimum lysstyrke, og passer utmerket for alle som ikke tåler flimring.

Ved bruk av problematiske lamper eller ved flimring, anbefales det å koble til begge fasene. Vær også oppmerksom på at noen spesielle lyskilder trenger forkantdimming.

Den eneste dimmeren du trenger

ELKOs nye dimmer kan benyttes både til LED, kapasitive og ohmske laster. Den kan også overstyres med vekselvender, og har valgfri fasetilkobling slik at du kan koble på bare L-fasen, bare N-fasen eller begge faser.

ELKO 315 LED dimmer er tilgjengelig i alle ELKOs farger og design, både som ELKO Plus og RS. Dette gjør den til en svært anvendelig dimmer som passer til de fleste situasjoner.

Onntime artikkelbilde Elko 315LEDdimmer
LETTMONTERT: ELKO 315 LED kobles raskt og enkelt til valgfritt antall faser.