Glamox Heating 3001 gjennomstrømningsovn

2 minutter|26/10/2023

Glamox Heating 3001 er en serie med energieffektive panelovner med funksjonelt design og utskiftbar termostat.


De populære panelovnene i 3001-serien til Glamox Heating er utviklet med fokus på funksjon, fleksibilitet og energisparing.

De har smarte funksjoner som overopphetingssikring og WiFi-tilkobling, og kan brukes i både privatboliger og næringsbygg. Termostaten kommer separat og kan skiftes ut, slik at man enkelt kan velge den som passer best.

Panelovnene er produsert på 100 % fornybar strøm, og har 5 års garanti.

De er tilgjengelige i flere størrelser og effekter.

Gjennomtenkt design

3001 TPA/TLO har et funksjonelt design som gjør at varmen sendes raskt ut i rommet. Ovnen har beskyttelse mot overoppheting, og tilbehør som hindrer uønsket endring av temperaturen. Den har minimal støvforbrenning på grunn av den store overflatekjølingen av elementet.

Overflaten er glatt og slitesterk, og den har ingen skarpe kanter. Panelovnen kan også løsnes enkelt fra veggbraketten på toppen og vippes frem for enkel rengjøring.

Artikkel Glamox-Heating 3001 ovn 5
SIKKER: Ovnen har beskyttelse mot overoppheting og forbrenner minimalt med støv.

Ovnen kommer i flere utgaver:

TPA: Høy og kort modell som er 350 mm høy. Den er tilgjengelig med effekter fra 400 W til 2000 W.
TPDV60: En variant av TPA som er lavtemperert, sprutsikker og våtromsgodkjent. Den har maksimal overflatetemperatur på 60 °C og IP24.
TLO: Lav og lang utgave som er 180 mm høy. Tilgjengelig med effekter fra 250 W til 1400 W.

Ny termostat med WiFi og Bluetooth

Ovnene i 3001-serien kommer med utskiftbar termostat så man kan velge den som passer best.

Den nyeste termostaten i sortimentet er 3001 WiFi & Bluetooth. Dette er en generasjon 2 termostat som er oppgradert med WiFi og Bluetooth for enkel installasjon. Den har et enkelt oppsett, støtte for flere smarthusløsninger med integrasjoner og User API for eget oppsett og integrasjon.

WiFi-termostaten kan styres manuelt på ovnen eller via Glamox Heating-appen. I appen får kunden full oversikt over strømforbruket, og kan justere temperaturen samt legge inn automatiske funksjoner som ukeplaner og ulike moduser.