Her er de ekstra sterke kabelrørene

2 minutter|26/6/2022

Nye kabelrør fra Pipelife kommer i flere ulike størrelser, og er sterkere enn før. De delbare rørene er laget av gjenvunnet plast, og har flere nyttige bruksområder.


Pipelife lanserer nå kabelrør for å sikre enda bedre beskyttelse og vedlikehold av kabler trukket både over og under bakken. Rørene er sterkere enn før, med en styrke på 1000N og kan enkelt monteres uten løse beslag.

Enten det gjelder beskyttelse av utlagte kabler, beskyttelse ved reparasjoner av eksisterende rør eller en utvidelse av en installasjon, er de nye rørene i serien DIVIO de sterkeste og sikreste delbare kabelrørene. Rørene er laget av gjenvunnet plast i PP, og er tilgjengelige i 110 mm og 160 mm.

bilde Her er de ekstra sterke kabelrørene.1
SLIK SER DET UT: Kabelrør fra Pipelife åpent og lukket.

Mulighet for gjenbruk og vinkling

Kabelrørene fra Pipelife kan enkelt monteres uten bruk av verktøy, og har ingen løse beslag. Rørenes låsemekanisme er enkel og intuitiv, og sikrer en ekstra rask byggeprosess.
bilde Her er de ekstra sterke kabelrørene.2
KAN LIGGE I SVING: Kabelrør fra Pipelife vinklet 15 grader i muffen.

Røret kan forlenges etter behov, eller festes på en allerede eksisterende installasjon. De kan vinkles opp mot 15 grader, og er fullt mulig å gjenbruke.

__Se Pipelifes video av montering og bruk under: __