Lettmontert alt-i-én veggboks

2 minutter|1/11/2022

Med alt-i-én Powerline veggboks fra Pipelife har det aldri vært enklere å montere et skjultanlegg.


Powerline veggboks fra Pipelife er en smart og fleksibel alt-i-én veggboks. Med alt samlet i én boks slipper du å kjøpe ekstradeler, og både montering og seriekobling er unnagjort på 1-2-3. Veggboksen har integrert veggfeste med skruer på alle hjørner, og kan skrus i stender med eller uten bruk av veggfeste.

Fleksibel alt-i-en-boks

Boksen har en standard størrelse og kommer med to ulike lokk. Det ene lokket passer til single lysbrytere og stikkontakter, det andre passer til doble stikkontakter. Lokkene har også integrert topp, justerbare utforingsringer og fastmonterte skruer.

Veggboksen har god plass for tilkoblinger med tolv innganger. Det er tre innganger på hver side, to som passer til 16 mm rør og en som passer til 20 mm rør. Løpene har ingen løs topp, men i stedet en tetningsflik som du trykker ned i boksen med skrujernet, når du fører inn røret.

Enkel seriekobling

Ettersom boksen ikke har stusser, og kan monteres rett på stender med eller uten fester, trenger man ingen ekstradeler for å seriekoble flere bokser. Du trykker bare ut sideveggene og knepper dem enkelt sammen. Skru boksen fast i toppen i stedet for i stenderfestet, og den sitter godt og stabilt. Enklere blir det ikke!