mTouch Home – Komplett løsning for smarthjem

2 minutter|24/4/2022

mTouch Home fra CTM Lyng er en av de mest brukervennlige, fleksible og lettmonterte løsningene for smarthjem.

mTouch Home er en komplett løsning for smarthjem som inkluderer styring av lys, varme og trygghetsprodukter. Ved hjelp av det svært bruker- og monteringsvennlige trådløse styringspanelet får brukeren kontroll på komfort, strømforbruk og sikkerhet.
Det er også den eneste løsningen på markedet som er helt utviklet og produsert i Norge, noe som gjenspeiler seg i kvalitet, kundestøtte og bærekraft.

Brukervennlig og intuitivt

mTouch Home skiller seg ut som en særdeles fleksibel og brukervennlig smarthusløsning. Trådløse brytere med touchknapper og et intuitivt LCD-display gjør det enkelt for brukeren å styre grunnleggende smarthusfunksjoner som dimmer og temperaturmåler, eller slå av brannfarlige apparater og vanntilgangen når man reiser bort.

Dersom brukeren ønsker flere funksjoner, som fjernstyring, sanntidsdata om strømforbruket og varsler, kan man koble til mTouch HUB og få full kontroll over temperatur, lys og strømforbruk samt alarmer og sikkerhetsvarsler direkte i appen på smarttelefonen.

CTM april 22
SELVFORKLARENDE: Med bryterne i mTouch-serien kan brukeren styre de vanligste smarthusfunksjonene uten å måtte logge inn i appen.

Fra enkeltprodukter til komplett smarthussystem

Noen ønsker å starte med noen få enkeltprodukter, og oppgradere etter hvert som behovet endrer seg. Alle produktene i mTouch-serien kommuniserer trådløst med hverandre, og dermed er det en enkel sak å legge til eller fjerne produkter og funksjoner senere.

mTouch HUB har innebygget antenne og trenger kun stabil internettforbindelse for å fungere. Den er kompatibel med alle nyere trådløse enheter fra CTM Lyng og kan kommunisere med inntil 64 enheter innenfor en rekkevidde på rundt 15 meter innendørs.

Alle komponentene kommer i flere klassiske farger som matt sort, matt hvit, polarhvit, aluminium og pianolakk.