Multifunksjonell xComfort trådløs trykknapp

3 minutter|2/11/2022

Eatons nye trykknapp har innebygd sensor og kan suppleres med aktuatorer for styring av både lys, solskjerming og xComfort Water Guard med én og samme bryter.


Den anerkjente og populære xComfort-serien til Eaton har nå utvidet sortimentet av trådløse brytere med denne multifunksjonelle trykknappen. Den har alle de nyttige egenskapene og fordelene til de tradisjonelle trådløse bryterne, men denne varianten har også luftfuktighet- og temperatursensor.

Det innebærer at bryteren kan overvåke temperaturen og luftfuktigheten i rommet, og regulere innstillingene automatisk basert på målingene. Det betyr også at du kun trenger å installere én bryter, og at brukeren deretter kan styre både belysningen, varmen og solskjermingen i hjemmet med én og samme knapp.

Multifunksjonell alt-i-én-knapp

Det er ikke uvanlig at man må installere en trykknapp til belysningen, en annen til varmen og en tredje til solskjerming. Eatons nye xComfort trykknapp har innebygde sensorer og kan suppleres med aktuatorer som gjør det mulig å styre alle disse funksjonene med én og samme bryter. Dette åpner for mange bruksområder, og gir både enklere installasjon og bedre brukervennlighet.

Knappen kan suppleres med bryteaktuatorer og dimmeaktuatorer for styring av belysning, og solskjermingsaktuatorer. Den kan også brukes til betjening av nyheten xComfort Water Guard, og som scenebryter for styring av lys og varmemodus med et tastetrykk.

Når trykknappen først er installert, kobles sensoren på trykknappen til xComfort Bridge-appen slik at brukeren alltid har oversikt og kontroll over belysningen og inneklimaet i hjemmet.

Onntime artikkelbilde Eaton Trådløs trykknapp
RASK INSTALLASJON: Spar tid og krefter på trådløs installasjon uten veggboks og kabler.

Enkel montering uten veggboks

Bryteren kommer som 1-felts, 2-felts og 4-felts trykknapp, og kan monteres svært raskt og enkelt der hvor kunden ønsker å plassere den. Ettersom den er trådløs, kan den monteres helt uten veggboks og kabler. Den kan skrus eller limes til hvilken som helst overflate helt uten drilling og støv.

Knappen måler 55 x 55 mm og har et minimalistisk og stilrent design som passer til alle hjem og interiørstiler. Du kan også velge mellom en komplett versjon med ramme og vippe i hvit farge, og en versjon som er fullt konfigurerbar etter kundens ønsker. Denne varianten kan kombineres med et stort utvalg av vipper og rammer i forskjellige farger, med eller uten symboler.

Ettersom produktet kun består av én knapp, monteres uten veggboks og har 10 års batterilevetid, medfører det mindre bruk av materialer. Dette gjør at trykknappen egner seg godt som et tilskudd til bærekraftige bygg.