NorLum belysning – justerbare downlights

2 minutter|22/7/2022

Belysningsserien NorLum fra CTM Lyng består av fleksible belysningsprodukter med hele 93 lumen per Watt, som er skreddersydd for det norske markedet.

Belysningsserien NorLum består av stilrene belysningsprodukter av høy kvalitet som passer perfekt inn i norske hjem. Belysningsserien inneholder downlights som kan tiltes og justeres på ulike måter, for å tilpasses kundens individuelle behov og ønsker.

Downlightsproduktene kommer i de klassiske fargene hvit og sort.

NorLum Cosmo

Cosmo er en stilren og kompakt downlight med egenskaper som gir den et veldig fleksibelt bruksområde. Cosmo downlight gir en lysspredning på 60 grader og kan tiltes 360 grader slik at brukeren enkelt kan rette lyset ditt hvor man ønsker det. NorLum Cosmo kommer også med trinnløs og dynamisk dimming som gir brukeren valget mellom behagelig grunnbelysning eller full effektbelysning.

NorLum Cosmo har en veldig lav byggehøyde på kun 42 mm og kommer med en svært monteringsvennlig driver. Den gir hele 93 lumen per watt, det beste på markedet, og har IsoSafe og IP44.

NorLum Comet

Comet er en kostnadseffektiv downlight. Den gir i likhet med Cosmo en lysspredning på 60 grader, og dermed en svært effektiv og god belysning. NorLum Comet kan tiltes i to retninger slik at kunden kan justere lysretningen etter behov.

Comet kommer også med en monteringsvennlig driver. Den gir 90 lumen per watt og har IsoSafe og IP44.