ORBIS Combimat – ny serie bevegelsessensorer

2 minutter|10/4/2023

Den nye serien bevegelsessensorer fra Gylling er spesialkonstruert for store arealer, takhøyder og korridorer.


ORBIS Combimat er en serie med nye bevegelsessensorer fra Gylling. De har et deteksjonsområde på opptil 24 m i diameter og 12 m i høyden, og er utviklet spesielt med tanke på store arealer, store takhøyder og i korridorer.

Sensorene har inngang for overstyring via ekstern bryter, og er utstyrt med et rele for sikker tilkobling av effekt på opptil 300 VA for LED-lamper eller 1200 VA for lysrør. De har også pulsfunksjon (1 s ON/9 s OFF) for å aktivere lydsignaler for tilstedeværelse av mennesker.

Sensorene passer i både tak- og veggboks med tilbehøret som følger med, og kan også monteres direkte i himling. De kan monteres innfelt, eller med Combimat kappe for utenpåliggende utførelse.

Tre modeller for ulike behov

Combimat bevegelsessensor
Combimat bevegelsessensor passer for store overflater som resepsjonsområdet i hoteller eller boligbygg, garasjer, vente- eller møterom og klasserom. Den ideelle installasjonshøyden er mellom 2 og 4 meter.

Sensoren har en 360º deteksjonsvinkel og opptil 24 meter i diameter ved 2,5 meters høyde. Det er mulig å begrense deteksjonsområdet ned til 3 meter.

Combimat 12M bevegelsessensor
Combimat 12M bevegelsessensor er designet for rom hvor det er høyt under taket, for eksempel lager, industribygg, klasserom og gymsaler. Sensoren kan installeres i opptil 12 meters høyde.

Sensoren har en 360º deteksjonsvinkel og opptil 20 meter i diameter ved 12 meters høyde.

Combimat 40 X 5 bevegelsessensor
Combimat 40 x 5 bevegelsessensor er designet spesielt for korridorer. Den ideelle installasjonshøyden er mellom 2 og 4 meter.

Sensoren har en 360º deteksjonsvinkel og dekker opptil 40 x 5 meter ved 2,5 meters høyde i et rektangulært område.