Et komplett system: sikringsskap fra Elko

2 minutter|22/6/2022

Fra før har de smarthussystem og markedets mest kjente stikkontakter. Nå legger de til et splitter nytt sikringsskap i porteføljen. Dette er Elko Energy.

Elko er kjent for å være en markedsledende aktør innen brytere, stikkontakter og dimmere. Videre har de også utviklet Elko Smart, et smarthussystem som gjør at produktene fra Elko snakker sammen, og der boligeieren kan styre alt fra lysstyrke til ladetidspunkt for elbilladeren gjennom en app.

Nå lanserer de Elko Energy – et helt nytt og moderne sikringsskap for bolig, leiligheter, hus og hytte.

– En av de store fordelene med skapet er at det kommer i de samme fargene som alt annet materiell fra Elko. Det gjør at det på en diskré måte går igjen med resten av boligen, sier Odd Kleven, produktsjef for Elko Energy.

Hensikten med produktet er enkel.

Vi ønsker å gjøre Elko til en one-stop-shop, der Elko Energy supplerer dimmere, brytere og stikkontakter.

odd-klevene-elko-energy-onninen-935x1024
PRODUKTSJEF ELKO: Odd Kleven.

Mer enn bare design

Elko Energy er et toppmoderne sikringsskap som gjør mer enn å opptre subtilt i kundens inngangsparti. Skapet er enkelt å installere, og det er laget gode installasjonsvideoer for enkel montering.

Elektrikeren tar nå med seg alt fra sikringsskapet og ut til siste last, fra én og samme leverandør. Senere i år inkluderes energimålere i Energy-skapene, slik at man kan måle og styre lastene gjennom Elko Smart. På denne måten kan man skru av last som ikke har høy prioritet, uten at det går utover kundens komfort.

Sitat Odd kleven wlko onntime-2-1024x576
PÅ INNSIDEN: Økt avstand mellom DIN-skinnene (150mm) gir god plass for føring av kabler og for tilkobling.

Sikringsskap fra Elko