Stilrene og effektive LED-paneler fra Ledvance

2 minutter|19/6/2024

Med LED-paneler fra Ledvance kan man oppnå energibesparelser på opptil 50 %.

Ved å erstatte utdatert belysning med moderne LED-paneler fra Ledvance, kan du hjelpe kunden med å oppnå energibesparelser på opptil 50 % sammenlignet med utdatert belysningsteknologi.

LED-panelene er dessuten svært enkle å montere med trykknapp-tilkobling, helt uten behov for verktøy. Gjennomkobling er også mulig med connector-boksen som følger med, og panelet har ekstern driver for utvidet fleksibilitet og enkel installasjon.

LEDVANCE® PANEL COMFORT

Noen av de beste panelene Ledvance kan tilby, hører til serien LEDVANCE® PANEL COMFORT i Performance Class. De egner seg svært godt til for eksempel korridorer, kontorer, møterom, resepsjonsområder, foajeer og heiser.

Disse panelene utmerker seg med høy fargekonsistens (SDCM3), jevn lysspredning og lite flimmer, og gir en svært god energibesparelse med opptil 130 lm/W.

Onntime artikkelbilde Ledvance Bytt-til-LED-lysrør 2

Høy IP-beskyttelse

LEDVANCE PANEL PROTECT 600 PS panel er et godt alternativ for applikasjoner som krever høyere IP-beskyttelse, med IP54 på fronten og IP20 på baksiden.

Power Select (PS) på driveren gjør panelet svært fleksibelt, og du kan enkelt justere lysstyrken opptil 5040 lm.

Panelet anbefales blant annet som direkte erstatning for armaturer med lysrør, og det egner seg svært godt på sykehus, laboratorier, kjøkken, kantiner og andre arbeidsplasser som krever robust og pålitelig belysning.