Stort utvalg av føringsveier fra Elis Elektro

2 minutter|14/11/2022

Elis Elektro tilbyr et bredt utvalg av slitesterke føringsveier med universell utforming for enkel montering.

I sortimentet til Elis Elektro finner du alt du trenger av føringsveier og ekstradeler. Velg mellom kabelstiger, kabelbaner, gitterbaner, armaturskinner og grenstaver som egner seg til ulike bransjer og forhold.

Alle produktene er robuste, brukervennlige og laget for å være raske og enkle å montere.

Kabelstiger for ulike bruksområder

Elis Elektro har et stort utvalg av lettmonterte kabelstiger som består av få deler. De har stor bæreevne, kabelriktig anleggsflate på trinnene og gir maksimal beskyttelse for kablene.

I sortimentet finner du blant annet kabelstiger av typen MP-S for innvendig tørr montasje (klasse C2), MP-Z og Z4 for montasje i fuktige områder med høy luftforurensning (klasse C3 og C4). For ekstra tunge jobber anbefales kabelstigen MP-FZ som takler høye belastninger og lange spenn på opp mot 6 m mellom oppheng.

Alle variantene har lik utforming så du kjenner igjen delene mellom de forskjellige systemene.

Egen serie i syrefast utførelse

Det finnes en egen serie kabelstiger i syrefast utførelse C5-I og C5-M (Industri og Marine). Disse kabelstigene egner seg til bruk i nærheten av sjøvann, og for eksempel til tuneller til infrastrukturen rundt i landet vårt.

Gitterbaner kommer også i varianter som tåler utendørs montasje i korrosjonsklasse C4, og det finnes syrefaste gitterbaner i korrosjonsklasse C5 for næringsmidler og områder i nærheten av sjøen.

Stort volum på lager

Kabel- og gitterbaner lagerføres av Elis Elektro i alle bredder fra 55 til 600 mm i sendzimirgalvanisert eller hvit RAL 9010. Opphengsdetaljene er universelle mellom baner og stiger, noe som gir en enklere logistikk på byggeplassen.

Veggkanaler kommer i både PVC og aluminium, og aluminium kommer i dimensjonene 65 x 100 til 65 x 220. Disse har også universell utforming, som innebærer at alle kanaler med front/lokkåpning på 80 mm passer standard materiell beregnet for veggboks. Ved å benytte universalboks TBF 1 eller TBF 2 passer også materiell fra andre produsenter.

Grenstaver, uttaksposter og nedføringsstaver lagerføres også i en rekke standardtyper.