Easybox - enkelt, effektivt og mer miljøvennlig

1 minutter|27/6/2024

Oppdag hvorfor den ferdigtrukkede 3G2,5 i Easybox er det rette valget for fremtiden – enkelt, effektivt og mer miljøvennlig.

Det blir stadig utvidede krav til bærekraft i bransjen, sier Rune Melkevig i Teccon.

I den ferdigtrukkede 3G2,5 kabelen har vi klart å beholde de gode kvalitetene samtidig som vi har byttet ut PVC med halogenfritt. Så med miljøvennlig forpakning og halogenfri teknologi, tar vi din sikkerhet - og miljøet - på alvor.


Hva gjør Easybox så unik?

  1. Miljøvennlig emballasje: Vi prioriterer miljøet, og det gjenspeiles i vår nye, bærekraftige forpakning. Reduser ditt miljøavtrykk og bidra til å bevare naturen ved å redusere plastavfallet på arbeidsplassen!

  2. Halogenfri teknologi: Vi tar ansvar for helsen og sikkerheten til våre kunder ved å tilby en halogenfri løsning som eliminerer farlige gassutslipp ved brann. Dette gir økt trygghet for både mennesker og miljø.

  3. Enkel installasjon: Vi vet hvor viktig enkelhet er under installasjonen. Vår oppgraderte emballasje har et brukervennlig design som gjør installasjonen rask og problemfri. Spar tid og kostnader!

  4. Dokumentert kvalitet: Vår 3G2,5 kabel har allerede et solid rykte for pålitelighet og ytelse. Med den halogenfrie og miljøbevisste oppgraderingen kan du være sikker på at kvaliteten forblir på topp.