Unica System+ gulvbokser med lokk M, L, XL

2 minutter|28/7/2022

Unica System+ gulvboksserie fra Schneider Electric utvides med nye robuste og fleksible gulvbokser i metall og plast, i størrelse M, L og XL.

bilde INS52123
FLERE MULIGHETER: Unica System+ gulvbokser i nye størrelser gir enda mer fleksibilitet.

Unica System+ gulvboksserie fra Schneider Electric inneholder pålitelige og robuste
gulvbokser. De sørger for estetisk kabelhåndtering og tilgang på strøm der det trengs, og er spesielt utviklet for tøffe omgivelser.
Nå utvides serien med de tre nye gulvboksene M, L, XL i metall og plast som gir enda flere tilkoblingsmuligheter.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby de beste løsningene for installatører og sluttbrukere. Vår nye gulvboksserie Unica System+ er utviklet for tøffe gulvmiljøer der kvalitet og pålitelighet er nødvendige grunnpilarer, sier Deepesh Sharma, produktsjef i Schneider Electric.

Ekstra robuste

Alle gulvboksene kommer med monteringsrammer med bakboks, hurtigfeste, lokk med
kabelutganger og strekkavlastningsutstyr i hvert hjørne. Lokkdybden er på 6 mm (plast) og 15 mm (metall) med utsparing for åpning av lokket.

Gulvboksene har ingen faste deler som kan bryte og lukke seg automatisk. Dette gir bedre holdbarhet ettersom for eksempel jordingen ikke går i stykker selv om lokket løsner. Solide lokkhengsler bidrar til økt robusthet, og kabelgjennomføringen er laget av gummi for bedre slitestyrke. Kabelutløp av gummi kan bestilles som reservedel, og lås sørger for at monteringsrammen sitter fast.

– Vi ser stadig flere gulvbokser bli montert i bilutstillingshaller, eller der tyngre kjøretøy ferdes. Våre nye gulvbokser tåler at en bil kjører over uten at de blir ødelagt. Dette har vi testdokumentasjon på, forteller Sharma.

Bilde INS52120
ROBUST KONSTRUKSJON MED LOKK: Med forseglet lokk kan boksene brukes til montering av innstøping.

Fleksibelt design

De nye Unica gulvboksene kommer i tre forskjellige design med fire konfigurasjoner på 4, 6,
8 eller 12 moduler. I tillegg har de tre justerbare høydenivåer med sikker låsing. De har tilnærmet samme størrelse (høyde, bredde, lengde) som Schneiders utgående serie OptiLine 50.

De nye gulvboksene er også fullt kompatible med Unica installasjonsmateriell, som er Schneiders nye serie installasjonsmateriell bygget i 45 x 45 størrelse. Denne serien brukes til både gulvbokser, OptiLine 45 veggkanaler og grenstaver, så dette medfører mindre svinn. Unica System+ gulvboksene er også med i Schneider Electrics Green Premium miljøprogram.