Zaptec Go – sikker og lettmontert lader

2 minutter|2/11/2022

Liten og sikker veggmontert lader med smarte funksjoner som Eco Mode. Markedets enkleste installasjon!


Zaptec Go er en av verdens minste 22 kW-ladere. Den er mindre og lettere enn mange sammenlignbare ladebokser på markedet, og dette gir flere fordeler for både brukeren og deg som skal installere den.

Ladeboksen er designet og produsert i Norge med grønn norsk teknologi, og utviklet spesielt med tanke på norske forhold. Den er beregnet for private garasjer og parkeringsplasser i ene- og fritidsboliger, og er kompatibel med alle elbiler.

Best i sikkerhetstest

Ladeboksen Zaptec Go er sertifisert med de høyeste sikkerhetsstandardene, og oppfyller alle krav til DC-overvåkningen. Den kom også øverst i NAFs sammenligning av elbilladere.

I tillegg er den fullpakket av nyttige funksjoner for brukeren, som smartlading i Eco Mode, automatisk tilpassing av den maksimale ladestrømmen, funksjonsbelyst stikkontakt og mulighet for RFID-brikke samt full kontroll og oversikt i app.

Markedets enkleste installasjon

Ladeboksen er på størrelse med et nettbrett, og kommer i seks forskjellige farger. Med 60 % færre deler enn andre ladere, installerer du den svært raskt og enkelt hvor som helst i garasjen eller på husveggen. Det smarte designet gjør at man kan installere opptil tre ladere i samme hus.

Når laderen først er montert, er den alltid tilkoblet Wi-Fi og 4G LTE-M slik at den oppdaterer seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene under lading. Enklere for kunden, og enklere for deg!