Tavlebygger - alt du trenger til jobben

Onninen er en av Nordens ledende elektrogrossister og er totalleverandør på leveranser til tavlemontører. Vi har avtaler med det de fleste leverandørene og har et stort lagerført varespekter som er tilpasset tavlebyggersegmentet.

Schneider og Eaton er to av våre foretrukne leverandører og vi har hele tiden et stort utvalg av deres produkter lagerført.

Med gode tjenester og logistikkløsninger ønsker vi å gjøre tavlebyggernes hverdag enklere. Våre medarbeidere har høy faglig kompetanse og lang erfaring - og de står klare til å hjelpe deg.

Onninen er også medlem i Tavleforeningen som leverandør.

Snelletralle

Tavelbygger RQ Snelletralle

TECCON snelletralle

Praktisk tralle som gir deg full kontroll og lett tilgang til alle ledningssnellene.

  • Plass til inntil 12 RQ-sneller
  • Gir god oversikt
  • Lett å flytte med seg

Bestill TECCON snelletralle her

Distribusjonsblokker

Lavspent tavlesystemer

Tavlebygger Schneider logo (002)

Prisma lar tavlebyggere sømløst sette sammen brytertavler som passer perfekt til alle elektriske arkitekturer og driftsforhold. Velg mellom små veggmonterte Prisma G-paneler, og store gulvstående 4000 A medfølgende Prisma P-plater. Se mer her.

xEnergy Basic Tavlesystem

xEnergy Basic er Eatons lavspenningsserie opp til 630A. Tavleserien er for tavlebyggere og installatører som bygger skap og tavler selv. Basic-serien inneholder både gulv og veggskap med fleksibel innsats tilpasset Eaton komponenter. Se mer her.

Tavlebygger Eaton logo (002)

Koblingsmateriell - utvalgte produkter:

Kobberforbindelse - utvalgte produkter:

Kabelflenser - utvalgte produkter:

Handle på nett?
Tjenester som gjør arbeidsdagen enklere