Byggmakker og Onninen inngår samarbeid med skiskytterne

03.11.2022 12.20
Kesko Norge skal de neste tre årene jobbe sammen med vinterens mest populære TV-idrett. Byggmakker og Onninen, som eies av finske Kesko, er nemlig Norges skiskytterforbund (NSSF) sine nye samarbeidspartnere.

-Vi ser mange likheter mellom oss og skiskytterne. De er proffe, de har fokus på samhold og samarbeid, og er en familie. På samme måte som smørerne og støtteapparatet er tidlig oppe og alltid tilstede for utøverne, er Byggmakker og Onninen alltid der for handverkere. Vi skal løfte fram støttefunksjonene i begge leirer, sier administrerende direktør i Kesko Norge, Hilde Kristoffersen.

Avtalen trer i kraft 1.november, og løper ut sesongen 2024/2025. Mens Byggmakker-logoen blir å se på konkurransedressen, vil Onninen bli synlig på alt annet tøy.
-Dette er en samarbeidsavtale som styrker oss både internt og eksternt. Vi skal anerkjenne de flinke folkene vi har i Kesko-systemet, og denne avtalen gir oss noe å samle oss rundt, sier Kristoffersen.

Avtalen mellom Kesko og NSSF blir en av de største avtalene for NSSF, og skaper viktig trygghet fram mot sesongstart.

-Skiskytterfamilien ønsker Byggmakker og Onninen hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å bidra til at to solide merkevarer skal styrke sin posisjon ytterligere. Vi er stolte av å kunne få disse to selskapene med på laget, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Fakta om Kesko Norge:
• Byggmakker og Onninen eies av finske Kesko
• Byggmakker omsatte for 7328 MNOK i løpet av 2021. Elektrogrossisten Onninen omsatte for over 3 milliarder kroner.
• Et av vekstområdene nå er energieffektivisering og Smart Hus
• Kesko er en av de største detaljhandelsselskapene i Nord-Europa.
• Forretningsområdet byggevarer og teknisk handel har et omfattende tilbud av produkter til proff og forbruker.

For ytterligere informasjon, kontakt
Hilde Kristoffersen, administrerende direktør Kesko Norge: 924 44 235
Morten Aa. Djupvik, sportslig leder NSSF: 916 83 540