Charge Amps Dawn – Elbilladeren som har alt

Charge Amps Dawn er det perfekte valget for halvoffentlige områder (f.eks. borettslag og parkering i tilknytning til næringsbygg) der det vanligvis er installert flere elbilladere. Med Charge Amps Dawn er det mulig å seriekoble strømkabelen.

Bygd for fremtiden

Charge Amps Dawn
Charge Amps Dawn er en brukervennlig, intelligent og kraftfull ladestasjon bygd for fremtiden.

Den skiller seg ut med et vakkert design fra tidligere Koenigseggs sjefsdesigner Joachim Nordwall. I tillegg er den enkel å installere og bruke. Charge Amps Cloud og Charge Amps App gir eieren full kontroll over ladingen og tilgang til mange intelligente løsninger. Charge Amps Dawn har også en kraftfull Linux-prosessor som kan håndtere store mengder data.

Laderen egner seg godt for halvoffentlige områder der det er installert flere elbilladere, som borettslag og parkering på arbeidsplassen. Charge Amps Dawn gir nemlig mulighet til å seriekoble strømkabelen for enkel og rask seriekobling av billaderne.

Installatørens beste venn
Charge Amps Dawn er utviklet med bakplate, der installasjonen og konfigureringen gjøres. Dette gjør kabeltrekking og -tilkobling betraktelig enklere. I tillegg vil Charge Amps Installer App smidig guide deg gjennom hele installasjonsprosessen, steg for steg.

Egenskaper:

  • Sertifisert MID-måler
  • 4G eller wifi for konstant tilkobling
  • Innebygd RCD type B- og DC-beskyttelse
  • Opptil 22 kW
  • OCPP-kompatibe

Charge Amps Dawn har sertifisert MID-måler

MID-måleren gir sluttbrukeren hundre prosent transparens og mulighet til å se nøyaktig hvor mange kW som er brukt til å lade elbilen. MID-måleren er også obligatorisk i mange land, noe som betyr at Charge Amps Dawn oppfyller europeiske krav.

Onn mnd tema april 2024 elbil Charge Amps kun bilde3