Easee – liten og praktisk elbillader for alle biltyper.

Norskprodusert elbillader for nordisk klima. Ladeboksen er liten, praktisk og klartgjort for fremtidens behov med blant annet innebygget 4G.

Easee Home

Easee Home er ladestasjonen du velger når du skal gjøre små installeringer som privathjem, hytter eller små boenhet.

Universell elbillader
Passer til alle typer elbiler. Denne norskproduserte laderoboten er liten og nett, og enkel å installere. Faktisk kan du koble opptil 3 Home ladestasjoner på én kurs med automatisk lastbalanse! Home har heldynamisk ladeeffekt 1,4-22 kW, og støtter 3-fase-lading på IT-nett (230V).

Easee Home har integrert jordfeilvern i henhold til NEK 400, samt innebygd eSim (4G*) og mulighet til wifi-tilkobling. Last- og fasebalanseringen fungerer også offline.

Hurtiglading
Easee Home kan lade inntil 10 x raskere enn lading via vanlig stikkontakt, dersom ladestasjonen installeres på 3-fase. Ved installasjon på 1-fase vil kunden fortsatt få 3 ganger raskere lading.

Easee elbillader utendørs02

EaseeHomeDuo
Foto: Easee

Easee Charge

Når du skal gjøre de større installasjoner som __garasjeanlegg, parkeringsplasser __og borettslag, velger du ladestasjonen Easee Charge. Denne elbilladeren støtter opptil 101 enheter per kabel, avhengig av kapasitet og ønsket ladeeffekt. Anbefalt er 25 stk per 3-fase 63A 400V kurs.

Easee fordeler automatisk og dynamisk lasten mellom alle ladestasjonene ved hjelp av proprietær teknologi, som ikke krever ekstra infrastruktur, skytilkobling eller internett. Charge støtter også 3-fase-lading på 230 V IT-nett for de bilene som støtter det, f.eks. Tesla.

Charge leveres med innebygd elektronisk jordfeilvern og eSim (4G*), og kan kobles til wifi. IP54 for ute- og innendørs installasjon. RFID-brikken gir kunden mulighet til å dele ladestasjonen med andre via oppsatt brukerautentisering.

*eSim krever 4G-dekning, og er klargjort for 5G

Easee Home ladestasjon

Se flere pakker 01

Easee Charge ladestasjon

Se flere pakker 01

Equalizer – for Easee Home-kunder

Equalizer skap

Denne smarte enheten lar kunden bruke all ledig kapasitet i hjemmet til elbil-lading uten at hovedsikringen ryker. Den viser også strømbruken direkte i Easee-appen.

Equalizeren er superenkel å konfigurere; bare ta den ut av esken og hold den inntil laderoboten i ett sekund. Deretter kobles den til HAN-porten på hjemmets strømmåler. Ferdig!

Kan monteres på innside eller utside av sikringsskapet. Alternativt på vegg over sikringsskapet.

Les mer om Easee Equalizer >

Equalizer Knapp

Tre gode grunner til å velge Easee

22kW03

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Med mulighet for å koble opptil flere i serie, start med 1 og utvid ved behov.

69prosent03

Liten

Laderoboten er 69 % mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5 kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kg kobber og plast per produserte lader.

24 7 alltidoppdatert03

Alltid oppdatert

Laderen oppdateres med nye funksjoner fortløpende. De oppdager om det er problemer og gjør proaktivt vedlikehold. På denne måten vet du at du har installert et trygt og fremtidssikkert produkt til din kunde.

Anbefalt tilbehør

Easee elbillader smart app02 2

Alt i appen

La kunden din ha kontroll over ladingen via smarttelefonen. Er det ikke Wifi-tilgang i garasjen? Easee har tenkt på alt og tilbyr innebygd 2G/4G i sine elbilladere! (Forutsetter dekning).

I appen kan man se forbruk, tidsstyre ladingen og fordele strømmen mellom ladestasjonen og hjemmet.

Easee elbillader app03
Alle foto: Easee

Kabelholdere og frontdeksler

Din Easee-grossist i Norge

Installasjonsvideo for installering av Home

(Lyd og tekst: norsk)

Installasjonsvideo for installering av Charge

(Lyd og tekst: norsk)

Dette er Easee

Kjøp Easee hos Onninen, bli kunde i dag