Informasjon om ekstremværet

07.08.2023 22.00
Ekstremværet «Hans» herjer og kan føre til forsinkelser enkelte steder i landet

Det er skader på infrastrukturen i deler av Sør-Norge som følge av ekstremværet «Hans». Enkelte veistrekninger er sperret, og andre kan bli sperret på kort varsel. Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på nyheter og trafikkinformasjon fra Statens Vegvesen.

Onninen følger utviklingen nøye og samarbeider tett med våre transportører. Et fåtall av våre ruter er berørt av skadeomfanget og får konsekvenser for vår distribusjon av varer til enkelte kunder. Kundene som berøres av dette blir kontaktet fortløpende. Leveranser på disse og andre ruter kan også bli noe forsinket avhengig av ekstremværets utvikling. Vi beklager ulempen det måtte medføre og ber om forståelse for situasjonen.

Vår inngående vareflyt er minimalt påvirket og vi har en meget god varetilgjengelighet på vårt sentrallager.

Våre butikker er et godt alternativ i denne situasjonen. Finn din lokale Onninen butikk her eller Elektroskandia butikk her. Du kan også bestille plukk & pakk eller klikk & hent via vår nettbutikk.

Forsinkelser som følge av ekstremværet regnes som Force Majeure.

Vi oppdaterer våre nettsider fortløpende med informasjon. Vennligst kontakt din kundeansvarlig eller vårt kundesenter på 22 39 60 00 ved eventuelle spørsmål.