EV chargers for all types of installations

EV chargers are being constantly challanged by the demands of customers as well as installers. Our vendors knows the market and the challanges, and use that knowledge to make chargers that meet the standards and are easy to install.

Mnd-tema artikkelbilder

Enkeltinstallasjoner – privatkunden

Da de første elbilladerne kom på markedet ville kunden ha en rask og sikker måte å få strøm på bilen. I dag er kundens forventninger noe annerledes. Kunden vil vite når bilen lader, hvor mye den har ladet, hvor mye strøm han har til disposisjon til andre enheter i hjemmet – og ikke minst hvor mye penger som brukes på ladingen.

I tillegg har det dukket opp forventninger om at ladestasjonene ikke bare skal være en kjedelig boks på veggen, men den skal gjerne være estetisk pen og ikke altfor stor og prangende.

Dette stiller en del krav til produsentene, som må tenke både design og smarte funksjoner når ladestasjonene skal produseres.

Mnd-tema artikkelbilder

Større prosjekter – parkeringsfasiliteter

Elbilladere til parkeringsplasser krever robuste ladestasjoner som tåler mye håndtering, og gjerne har en vandalklassifisering som sørger for at ladestasjonene ikke blir ødelagte med det første.

De fleste av leverandørene har innebygget jordfeilbryter klasse B eller DC-filter i ladestasjonen, og mulighet for enkel seriekobling. Samt automatisk og dynamisk fordeling av lasten mellom boksene.

Både Easee og Charge Amps tilbyr RFID-brikker til sine kunder, slik at ladestasjonene kun er tilgjengelig for f.eks. ansatte eller beboere. Ladeboksene er låste for publikum, og kunden er sikret at ingen stjeler ladeplasser og strøm.

Become an Onninen customer and get your prices
Buy the EV charger you are looking for in a few clicks