Elbilladere for alle typer installasjoner

Elbilladere er stadig i utvikling, og kravene til fremtidens kunder endres i takt med behovene. Våre leverandører kjenner markedet og utvikler gode ladestasjoner du installerer raskt.

Mnd-tema artikkelbilder

Enkeltinstallasjoner – privatkunden

Da de første elbilladerne kom på markedet ville kunden ha en rask og sikker måte å få strøm på bilen. I dag er kundens forventninger noe annerledes. Kunden vil vite når bilen lader, hvor mye den har ladet, hvor mye strøm han har til disposisjon til andre enheter i hjemmet – og ikke minst hvor mye penger som brukes på ladingen.

I tillegg har det dukket opp forventninger om at ladestasjonene ikke bare skal være en kjedelig boks på veggen, men den skal gjerne være estetisk pen og ikke altfor stor og prangende.

Dette stiller en del krav til produsentene, som må tenke både design og smarte funksjoner når ladestasjonene skal produseres.

Mnd-tema artikkelbilder

Større prosjekter – parkeringsfasiliteter

Elbilladere til parkeringsplasser krever robuste ladestasjoner som tåler mye håndtering, og gjerne har en vandalklassifisering som sørger for at ladestasjonene ikke blir ødelagte med det første.

De fleste av leverandørene har innebygget jordfeilbryter klasse B eller DC-filter i ladestasjonen, og mulighet for enkel seriekobling. Samt automatisk og dynamisk fordeling av lasten mellom boksene.

Både Easee og Charge Amps tilbyr RFID-brikker til sine kunder, slik at ladestasjonene kun er tilgjengelig for f.eks. ansatte eller beboere. Ladeboksene er låste for publikum, og kunden er sikret at ingen stjeler ladeplasser og strøm.

Se Futurehome1
SeEasee
SeZaptec
Se Charge Amps
Se Amina
Se eaton
Bli Onninen-kunde og få dine priser
Kjøp elbilladeren du er ute etter med få klikk