Easter tip

Påsken er ikke avlyst selv om ferien kanskje ikke blir utenlands i år. Her er noen tips til hva du kan fylle dagene med.

Toppbanner - Påske 21

Ut på tur, aldri sur

Vi er i en spesiell situasjon, men påsken er ikke avlyst selv om det ikke blir utenlandsferie. Hva med en tur ut i marka? Vi har termosen du trenger enten du skal ha med kaffe eller solbærtoddy.

TIPS! Ta med lastestropper når dere går på tur og sett opp line mellom to trær. Slakk eller stram line – du velger. Moro for både voksne og barn.

Termos05Lastestropper03

Installer Elbil-lader på hytta

Er hytta klar for å ta imot elbil? Nå har vi mange elbilladere å velge mellom. Har du sett EO Mini fra Micro Matic, eller Halo fra Charge Amps? Små ladere som ikke vil ta for mye oppmerksomhet på hytteveggen.

TIPS! Monter laderen på egnet stolpe så slipper du å flytte den neste gang hytta skal beises.

Elbil-laderBiltilbehør

Få førstehjelpsutstyret i orden

Praktisk førstehjelpsveske med det mest nødvendige bør alltid være med på tur. Og en pålitelig lommelykt er kjekt å ha både hjemme og på tur.

TIPS! Førstehjelpsveske er perfekt å legge i påskeegget til alle turfolk og hytteeiere!

FørstehjelpLommelykt

Rydde ute

Noen har snø, andre har grønt gress. Enten du har behov for ei snøskuffe eller rive, så har vi det du trenger til hagen.

Tips! Alt som skal leveres på gjenvinningsstasjoner eller renovasjonssteder skal nå leveres i gjennomsiktige avfallssekker - de får du kjøpt her.

Hagefritid01 Avfall01

Skap stemning som varer hele året

Dagene blir lenger og solen varmer. Utnytt anledningen til å oppgradere ditt eget uteområde. Bedre utebelysning på terrassen? Eller et par spotter i hagen?

Tips: Monter terrassevarmer og start utesesongen allerede nå.

Belysning001 Terrasse01