Norskutviklet strømstyring

Få full kontroll på strømstyringen med produkter og app fra Futurehome! Alle installasjonsproduktene er utviklet og kvalitetssikret på egen lab i Norge for å gi installatøren en driftssikker løsning som er tilpasset det norske markedet. Smarthus-plattformen fra futurehome er godkjent for Enova-støtte for smart strømstyring.

Gjennom Futurehome sin plattform kan man styre de to mest populære åpne smarthus standardene, Zigbee og Z-wave. Futurehome sitt system er designet for å kobles til tredjeparts produkter og applikasjoner med kontinuerlig utvidelse av støttede enheter. Fremtiden til smarthus tilhører åpne og inkluderende systemer og Futurehome er klare for å lede denne utviklingen.

Se komplett liste på støttende produkter >

StrømKontroll

Med StrømKontroll fra Futurehome får man alt man trenger for å starte smart strømstyring i et hjem eller fritidsbolig. Pakken består av en Futurehome smarthub, termostat, 16A puck relé og HAN-sensor. Pakken danner grunnlag for styring av varmtvannsbereder samt gulvvarme og kan automatiseres gjennom Futurehome plattformen.

StrømKontroll er godkjent for smart strømstyring-støtte fra Enova og passer også perfekt som startpakke for smarthus. I Futurehome er det videre støtte for Easee, Zaptec og Defa elbil ladere som med 20 måneder tilbakevirkende kraft også gir rett til Enova-støtte ved kjøp av StrømKontroll.

Derfor lønner det seg

Kundene får 35% av investeringen tilbake fra Enova, og sparer opptil flere tusen kroner i året på strømregningen.

StrømKontroll og tilbehør

Smart dobbel stikkontakt

De smarte stikkontaktene fra Futurehome muliggjør styring av frittstående lamper, varmeovner og andre husholdningsapparater. Stikkontaktene kommer i to versjoner, lavtbyggende for 1,5 veggboks og innfelt for enkel veggboks.

På stikkontaktene er ett uttak smart indikert ved trykknappen og det andre uttaket passivt. Stikkontaktene er basert på Zigbee 3.0 protokollen, sertifisert for 16A og har både elektronisk overlastvern samt smeltesikring.

Power Socket Semi Flush Black 600x400

Smart termostat

Den smarte termostaten fra Futurehome er tilpasset norske veggbokser og installasjonssystemer og kan brukes med 10 (medfølgende), 12, 15 og 47 kOhm følere, noe som gjør det enkelt å bytte fra konvensjonelle termostater til en smart løsning.

Termostaten er basert på Zigbee 3.0 protokollen og kan settes opp med ukekalender, frostsikring, maksvokter og mye mer.

Smart 16A Puck Relé

Det smarte puck reléet fra Futurehome kan styre resistive laster opp til 16A og er beregnet for bruksområder som varmtvannsberedere, fasttilkoblede panelovner og varmekabler.

Puck reléet kan videre settes i veggboks bak konvensjonelle brytere for å gjøre bryterpunktet smart, også med mulighet for mekanisk bryter med impulsfjær. Reléet har innebygd elektronisk overlastvern og termisk sikring for overoppheting.

IMG 9932 600x400

HAN-sensor

HAN-sensoren fra futurehome kobles til husets strømmåler (AMS) og lar deg lese av energiforbruksdata i sanntid via Futurehome appen. Futurehome HAN-Sensor er laget for å virke med alle nye AMS strømmålere med HAN port i Norge. Merkene som støttes er Aidon, Kamstrup og Kaifa/Nuri.

Nettselskaper har ulik praksis om åpning av HAN port – ta kontakt med ditt nettselskap for åpning/aktivering.

GH201E - Side 600x400

Futurehome Charge-pakke

Med Futurehome Charge-pakken tilbyr du dine kunder en komplett og pålitelig løsning for smart elbillading. Denne pakken er ideell for bedrifter som ønsker å levere en effektiv, sikker og fremtidsrettet ladeopplevelse.

Pakken inneholder:

  • Futurehome Charge
  • Futurehome Smart Charging

Futurehome-Charge-pakke