Kesko gjennom Onninen AS er nå eier av Elektroskandia

03.03.2023 08.00
Etter en grundig prosess kan vi endelig dele at transaksjonen er gjennomført, og godkjent av konkurransetilsynet. Kesko har kommet i mål med å kjøpe Elektroskandia Norge AS fra det franske selskapet Rexel. Elektroskandia vil inntil videre fortsette som en egen juridisk enhet.

Oppkjøpet vil øke Onninen sin størrelse og tilstedeværelse betydelig, og Elektroskandia har svært mange dyktige ansatte som sammen vil gjøre oss sterkere for dere kunder. Vi ser fram til å få de nye medarbeiderne på laget, og sammen skal vi bygge Norges ledende elektrogrossist.

For dere kunder vil dette oppkjøpet på sikt bety større sortiment og bedre utvalg, flere butikker, større lagerkapasitet og enda bedre service. Vi (Onninen og Elektroskandia) starter arbeidet med å se på hvordan vi sammen skal kunne styrke merverdien for dere kunder og vi har som mål å holde dere løpende orientert i tiden fremover.

Har du spørsmål rundt oppkjøpet, ta kontakt med undertegnede eller din kontaktperson i Onninen/ Elektroskandia så gir vi deg de svarene du trenger.

Med vennlig hilsen

Jørn-Are Bergh
COO Onninen AS
Jorn-are.bergh@onninen.com

Jan Willhelmsen
CEO Elektroskandia Norge AS
jan.willhelmsen@elektroskandia.no

Hilde Kristoffersen
Country Director Kesko Norge
Hilde.kristoffersen@onninen.com