Egne merkevarer

Egne merkervarer er merker som eies av oss. Vi følger hele livssyklusen til varene fra utvikling og sourcing, helt til salg. Våre egne merkevarer koster litt mindre samtidig som de har like god, eller bedre kvalitet enn produkter fra andre leverandører.

ONNLINE

Når både pris og kvalitet betyr noe

Vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. Med 100 års erfaring er vi trygge på at våre egne Onnline produkter er fullt på høyde med andre kjente merkevarer. Vi vet hva du som kunde forventer, og har derfor et kompromisstløst forhold til kvalitet. Onnline skal i tillegg være mer prisgunstig enn tilsvarende etablerte merkevarer.

Vi samarbeider med kjente leverandører, som vi vet yter kvalitet, og sammen finner vi de produktene som passer best for deg som kunde. Med over 1000 forskjellige produkter skal Onnline alltid være det gode valget for deg som kunde.

Onnline har blant annet produkter innenfor lys, brytere, stikk, kabel, verktøy, feste- og installasjonsmateriell. Med Onnline har vi utviklet et bredt produktutvalg som er tilpasset det norske markedet.

Se våre Onnline-produkter

PROF

Tilbehør som gjør hverdagen enklere

I PROF-serien finner du det nyttige tilbehøret, som arbeidshansker, lastestropper, reoler, arbeidslys, presenninger og mer.

Alle våre PROF-produkter gir deg tryggheten over å ha valgt et kvalitetsprodukt til en svært konkurransedyktig pris.

Se våre PROF-produkter