Micro Matic - kvalitet i alle ledd

Micro Matic - her får du topp moderne teknologiske løsninger til det norske proff-markedet. Vi har alt fra elektro til eMobility, inneklima og energiløsninger. Finn våre termostater, overspenningsvern, dimmere, tavler og mye mer for å gjøre byggene dine smartere og mer effektive. Opplev kvalitet og brukervennlighet i alle ledd hos Micro Matic - det beste valget for fremtidsrettet byggteknologi.

MTC4

Microdim

Microtemp MWD5 – WIFI-termostaten med stemmestyring

Allsidig «alt-i-ett»-termostat med WiFi, app og mulighet for stemmestyring

• App for Android og iOS

• Støtter stemmestyring via Google Assistant

• Stor touchskjerm i farger og norsk meny

• Rask å montere - enkel å bruke

• Finnes også i sort matt

Montering og oppsett

MWD5 bygger kun 22mm inn i veggboks og har den velkjente Microtemp monteringsvennligheten. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller direkte på vegg. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk. Termostaten tilkobles WiFi manuelt eller med WPS. Appen inneholder en konfigurasjonsveiledning som gjør tilkoblingen svært enkel.

MicroMatic mwd5 termostat sort

Svart matt

MicroMinuttet - kjappe videoer fra Micro Matic

Styr utelysene med astrour, fotocelle eller astrodimmer

Astrouret styrer lyset etter soloppgang og solnedgang

Med et astrour tennes utelyset etter lokal solnedgang og slukkes ved soloppgang etter angitt by, eller lengde- og breddegrad. Astrouret monteres i veggboks og egner seg godt til rehabilitering. Uret erstatter lysbryteren uten å trekke en eneste ny kabel. Ønsker du å spare ytterligere strøm, kan lyset slukkes automatisk i en periode på natten. Astrouret leveres også for tavlemontering.

Velegnet til alle typer utelys

Fotocellebryteren styrer lyset etter dagslysnivå

Fotocellebryteren skrur utelyset på når mørket senker seg, og holder det tent inntil dagslyset igjen er tilstrekkelig. Luxverdien* som forteller når den skal tenne eller slukke, justeres etter brukerens ønske.

Astrodimmer

2-polt astrour med 10A faseavsnitt dimming. Enkel programmering og justering via Mi.Control-appen. Touchbetjening. Enkel å montere, enkel å bruke. Integrert Bluetooth 4.2.

Komfort og Komfort+

Billading Check & Charge

Check og Charge er tilbehøret som gjør lading og installasjon lettere. Med Check kan du funksjonsteste, feilsøke og dokumentere rett montasje av Mode 3 Type 2 ladestasjoner.

Isfri 70 setter ny standard for is- og snøsmelteautomatikk

Isfri 70 har fått et helt nytt brukergrensesnitt med display og betjeningsknapper med flere justeringsmuligheter enn før. Nå kan man få en mer presis tilpasning til hver enkelt installasjon og også påvirke energiforbruket ytterligere.

Slått sammen til ett produkt

Isfri og søsterproduktet Nedbørsvakt er nå slått sammen til ett og samme produkt. Det innebærer at Isfri70 sender signal til PLS når det oppdages nedbør, slik at automatiske takluker lukkes, markiser heves eller at det aktiveres varme til risten på ventilasjonsanleggets luftinntak.

Utviklet og produsert i Norge

Isfri70 bruker en algoritme som kombinerer temperatur- og fuktinformasjon fra føleren med analyse av nedbørshistorikk- og utvikling for å oppnå optimal energieffektivitet. Erfaring viser at Isfri kan være ca 75% mer energieffektiv enn tradisjonelle termostatløsninger.

Den unike føleren er ment for montasje på tak eller stolpe, og gir en svært fleksibel installasjon som egner seg like godt til nybygg som til rehab.

MicroMatic Isfri70 2

Alle produkter fra Micromatic