3M™ PELTOR™ hørselvern med smart kommunikasjon

2 minutter|4/12/2023

3M™ PELTOR™LiteCom-serien inneholder effektive headset som beskytter hørselen og forenkler kommunikasjon i støyfylte omgivelser.

3M Peltor-serien tilbyr avanserte headset som gir sikkerhet og enklere kommunikasjon i støyfylte arbeidsmiljøer.

De kombinerer effektivt hørselvern med integrert analog og digital radiokommunikasjon, Bluetooth®-tilkobling og funksjoner som forbedrer situasjonsbevisstheten.

Forhåndsprogrammert analog og digital toveis radio

3M™ PELTOR™ headset leveres med innebygde forhåndsprogrammerte kanaler. Velg mellom modell med analog eller både analog og digital toveisradio med 32 forhåndsprogrammerte kanaler (16 analoge PMR-kanaler og 16 digitale PMR-kanaler).

Bluetooth® Multipoint-tilkobling gjør det enkelt å koble til en eller to mobiltelefoner så du kan ringe og motta samtaler uten å avbryte arbeidet.

Onntime artikkel 3M 8809497
FLERE MODELLER: Headsettet kommer i ulike modeller med forskjellig feste, farge og type radiokommunikasjon.

Støydempende mikrofon

Lydnivåene endrer seg kontinuerlig i krevende arbeidssituasjoner. Derfor er øreklokkene utstyrt med nivåavhengig teknologi og støydempende mikrofoner.

Ved behov for økt situasjonsbevissthet kan funksjonen for omgivelselyd aktiveres, som gir brukeren evnen til å høre viktige lyder fra omgivelsene samtidig som man kan kommunisere med kolleger uten å ta av hørselvernet.

Når støynivået øker igjen, sørger den nivåavhengige teknologien for å beskytte hørselen.

Brukervennlighet i fokus

Med fem praktisk plasserte funksjonstaster og talestyrte menyer (med flerspråklig støtte) er hørselvernet enkelt å bruke. Talestyrt sending (VOX) gjør det også mulig med håndfri bruk.

3M™ PELTOR™ har en rekkevidde på opptil 2 km utendørs, avhengig av forholdene. Batterilevetiden er på imponerende 18 timer med 3M™ PELTOR™ ACK081-batteriet, som sikrer pålitelig ytelse gjennom hele arbeidsdagen.

Onntime artikkel 3M 8809498
NIVÅAVHENGIG TEKNOLOGI: Omgivelseslyd og hørselvern justeres etter støynivå.