Banebrytende sensorserie Niko P40 og M40

2 minutter|3/1/2023

Micro Matic tilbyr nå den unike sensorserien Niko P40 og M40 som gir optimal lyskontroll og superenkel installasjon med SnapFit.


Den nye sensorserien Niko P40 og M40 inneholder et komplett utvalg av energieffektive 230 V og DALI-2-sertifierte bevegelses- og tilstedeværelsessensorer. Sensorene kan brukes til mange ulike formål, og gir brukeren optimal lyskontroll og muligheter for å redusere strømregningen. Samtidig er de svært enkle å installere og konfigurere.

Passer alle typer tak og formål

Den nye sensorserien Niko P40 og M40 inneholder sensorer som kan monteres utenpåliggende, innfelt i takboks eller med SnapFit. Sensorene har også et stilrent og elegant design, og passer dermed til alle typer hjem, tak og bruksområder.

Bruk av dagslysstyring gir muligheter for Enova-støtte, og long range-sensorer med økt rekkevidde gir en lavere pris per overvåket areal. High ceiling-sensorer kan monteres i takhøyde på opptil 12 meter og overvåker dermed et areal med en diameter på hele 53 meter.

Sensorene er sertifisert i henhold til den europeiske sensornormen, som innebærer at du får dokumentert deteksjonsytelse i toppklasse.

Lynrask installasjon med SnapFit

Det nye, patenterte SnapFit-systemet til Niko korter ned installasjonstiden radikalt og sikrer en stabil installasjon i alle tak- og himlingsplater. Sensoren monteres og demonteres i en «skru-og-klikk»-bevegelse, helt støvfritt og uten bruk av verktøy. Lett tilgjengelige hurtigkoblinger og avisoleringsindikator gjør installasjonen enda enklere.

Sensorene igangsettes og konfigureres med smarttelefon eller nettbrett via den intuitive appen Niko Detector Tool. Du kan forbinde master- og sekundærsensorer i et kablet nettverk, eller bruke sensorenes bluetooth-radio i et mesh-nettverk.

Dokumentasjon for igangkjøring og andre innstillinger lagres i den skybaserte portalen, og du laster helt enkelt ned dokumentasjonen når du skal dokumentere anlegget. Enklere blir det ikke!