Introduserer den fremtidige standarden: Easybox – halogenfri og miljøvennlig!

1 minutter|27/2/2024

Vår ferdigtrukkede 3G2,5 har allerede vært en bestselger, men nå har den fått en bærekraftig oppgradering som forandrer spillereglene. Med sin miljøvennlige forpakning og halogenfri teknologi, tar den din sikkerhet og miljøet på alvor. Oppdag hvorfor Easybox med ferdigtrukket IX er det rette valget for fremtiden – enkelt, effektivt og problemfritt.


Hva gjør Easybox så unik?

  1. Miljøvennlig emballasje: Vi prioriterer miljøet, og det gjenspeiles i vår nye, bærekraftige forpakning. Reduser ditt miljøavtrykk og bidra til å bevare naturen ved å redusere plastavfallet på arbeidsplassen!

  2. Halogenfri teknologi: Vi tar ansvar for helsen og sikkerheten til våre kunder ved å tilby en halogenfri løsning som eliminerer farlige gassutslipp ved brann. Dette gir økt trygghet for både mennesker og miljø.

  3. Enkel installasjon: Vi vet hvor viktig enkelhet er under installasjonen. Vår oppgraderte emballasje har et brukervennlig design som gjør installasjonen rask og problemfri. Spar tid og kostnader!

  4. Dokumentert kvalitet: Vår 3G2,5 kabel har allerede et solid rykte for pålitelighet og ytelse. Med den halogenfrie og miljøbevisste oppgraderingen kan du være sikker på at kvaliteten forblir på topp.

Ta det første skrittet mot en grønnere og sikrere fremtid med Easybox!

Onntime artikkelbilde Teccon Easybox 1
Easybox: Problemfri under installasjon