Effektive elektriske varmepumper

2 minutter|5/1/2023

Mitsubishi Electric leverer effektive luft-til-luft varmepumper fullspekket av toppmoderne teknologi og nyttige funksjoner.


Uwano 7000 og Kaiteki 6600 er to populære varmepumper fra Mitsubishi Electric med mange fordeler for både brukeren og installatøren. De effektive varmepumpene bidrar til å redusere strømkostnadene, gir et komfortabelt inneklima og er svært enkle å installere.

Uwano 7000 – toppmodellen

Uwano 7000 består av en ute- og innedel. Uwano betyr «best» på japansk, og dette er den kraftigste varmepumpen fra Mitsubishi Electric. Den høye varmekapasiteten varmer effektivt opp store rom og dekker varmebehovet selv på de kaldeste norske vinterdagene. Den har et moderne og stilrent design og er utstyrt med teknologi og funksjoner som er spesielt utviklet for Skandinavias iskalde klima.

Uwano 7000 har en makskapasitet på hele 7000 W. Den har en energieffektiv kompressor med Hyper Heating-teknologi som tåler ekstremkulde, og er testet helt ned til -36 °C på Drevsjø, et av Norges kaldeste steder. Den fabrikkgaranterte varmekapasiteten er ned til -30 °C, og ved -25 °C leverer varmepumpen hele 4000 W som tilsvarer varmen fra fire standard panelovner.

Kaiteki 6600 – bestselgeren

Kaiteki betyr «komfortabel» på japansk, og dette er en av de mest populære varmepumpene til Mitsubishi Electric. Kaiteki 6600 er en energieffektiv og kostnadsbesparende varmepumpe som består av en ute- og innedel. Den produserer høy varmeeffekt og har en utmerket kjølefunksjon, samt flere unike funksjoner som sikrer velvære og komfort uansett vær og klima.

Kaiteki 6600 har en kompressor med Hyper Heating-teknologi som gir høy og jevn varmekapasitet, med en makskapasitet på 6600 W. Varmepumpen er testet ned til -35 °C i et uavhengig laboratorium, og fabrikkgarantert varmekapasitet er ned til -25 °C. Ved -25 °C leverer Kaiteki 6600 hele 3100 W som tilsvarer varmen fra tre standard panelovner.

Kaiteki 6600 kommer i et tidløst design, og innedelen kan velges i fire forskjellige farger: standard hvit, perlehvit, safirsort eller rubinrød.

Vær oppmerksom på at versjon 2 utedel kun kan benyttes med versjon 2 innedel.