Enkel montering av solcelleanlegg

2 minutter|24/2/2023

Sortimentet til Elis Elektro inneholder kvalitetssikre produkter for en rask og problemfri montering av solcelleanlegg.

I takt med at etterspørselen etter solcelleanlegg øker, øker også kravene til sikkerhet og kvalitet fra både kunder og myndigheter.

Med monteringstilbehør fra Elis Elektro monterer du solcelleanlegg raskere, enklere og med færre deler.

Onntime artikkel Elis Solcellemontering 3
GITTERBANE: Gitterbane for enklere montering.

Ny takstøtte for gitterbaner

Elis Elektro lanserer nå en ny og unik takstøtte til gitterbaner for rask montering med et enkelt klikk på flate tak. Takstøtten passer til gitterbaner som er 120 mm og 200 mm brede, og den har en innvendig tyngde på 1 kg for stabilitet.

Plasser takstøtten på et flatt tak, og klikk deretter gitterbanen enkelt fast med klipsen som følger med. Klipsen festes over en tverrgående pinne på gitterbanen for å låse gitterbanen fast til støtten.

Takstøtten er konstruert for å tåle slitasje og belastning fra det norske klimaet. Den er blant annet utstyrt med et slitesterkt og UV-bestandig skall, og tåler temperaturer helt ned til - 40 °C.

Fleksibel solcellekabel

I sortimentet finner du også solide og fleksible kabler som er spesielt designet for bruk i solcelleanlegg. Solcellekabelen legger seg fint under montering og er svært enkel å jobbe med. Den er konstruert med en spesiell inner/ytterkappe som gjør den veldig motstandsdyktig mot både mekaniske og klimatiske påkjenninger. Den er også UV-bestandig og tåler både direkte sollys, snø, kulde, regn og vind.

Solcellekabelen til Elis Elektro er dermed veldig allsidig i bruk og fungerer både innendørs i tørre og våte rom, utendørs og i jord. Den kan monteres på tak, gitterbaner, vegg eller i bakken og fungerer både til fast installasjon, bevegelig installasjon og fritthengende.

Kabelen er i tillegg kortslutningssikker og jordfeilsikker i henhold til HD 60364-5-52, og flammeresistent og halogenfri for bedre brannsikkerhet. Den er dobbeltisolert og både TÜV-, CE- og EN 50618-godkjent.

Onntime artikkel Elis Solcellemontering 2
RASK MONTERING: Monteringstilbehøret fra Elis Elektro gjør det enklere å montere solcelleanlegget.

Tilbehør for en enklere monteringsjobb

Elis Elektro tilbyr også en rekke andre nyttige produkter for montering av solcelleanlegg. De har blant annet gitterbaner for lettere installasjon utendørs, og kabelstiger for innendørs bruk. Du finner også passende skjøter, lokk, universalbrikker, monteringsskinner og veggfester med enkel montering.

Alle produktene er slitesterke og fleksible, oppfyller alle nødvendige krav til sikkerhet og er konstruert for å gjøre monteringsarbeidet raskere og enklere.

Onntime artikkel Elis Solcellemontering 1
NYTTIG TILBEHØR: Montering av lokk med universalbrikke.

Montering av solceller