IFSI EASY™ 1 kV – Kraftkablene som gjør hverdagen din enklere

2 minutter|3/3/2023

IFSI Easy™ 1kV fra Nexans er den nye generasjonen kraftkabler som er smidigere og enklere å jobbe med.


IFSI Easy™ 1kV er en kraftkabel utviklet basert på forespørsler fra kunder som ønsket en jevnere og mer håndterlig strømkabel. Den er svært fleksibel og enkel å bøye, og har et unikt kappemateriale som er enkelt å skjære i for raskere installasjon.

Kabelen egner seg for fast forlegning innendørs og utendørs i luft/jord og vann. Den egner seg blant annet svært godt innen industri og forsyninger av kraftutstyr, i tunneler, offentlige bygg, datasentre, garasjer og ladebokser til elbil.

Enklere og sikrere arbeidshverdag

Den nye kabelen til Nexans er en halogenfri, PEX-isolert og HFFR-mantlet kabel med sektorformede klasse 2-ledere av aluminium som er farget i henhold til HD 308. Den har en skjerm av glødet kobbertråd med motspiral.

Kabelen er mykere og mer fleksibel enn tilsvarende kabler, og den er dermed enklere å jobbe med og få over hindringer. Den har også en rivetråd for enklere avmantlig. Dette gjør at du kan legge kablene enklere og raskere, noe som øker lønnsomheten og effektiviteten. Samtidig reduseres arbeidsbelastningen og man får bedre ergonomi og arbeidsmiljø.

Nordisk kvalitet og bærekraft

IFSI Easy™ 1kV blir produsert ved Nexans fabrikker i Sverige, og er utviklet med tanke på det nordiske klimaet.

Den er godkjent av Intertek SEMKO, og sertifisert i henhold til ISO 9001, IRIS, ISO/TS 16949 og ISO 14001. Kabelen oppfyller brannklasse Dca s2d2a2 iht. CPR, og er helt halogenfri for bedre sikkerhet ved en eventuell brann.

Den er også merket med Lifemark™ gjennvinningsmerking, som spesifiserer inngående plastkvaliteter og forenkler gjenvinning av kabelen.

IFSI Easy™ leveres i lengder på 500 meter. Trommelen er merket med produsent/kabeltype og lengde. Kabelender er forseglet med krympemuffe.