Komfyrvakten for det moderne kjøkkenet

2 minutter|21/6/2022

Mange moderne kjøkkenløsninger har ikke en naturlig flate til å feste den viktige komfyrvakten på. Det har denne nyheten tatt høyde for.

Det viktigste vi som leverandør kan gi sluttbrukeren er vissheten om at produktet er montert riktig og at farlige situasjoner blir varslet i tide, forteller Terje Lillemo, administrerende direktør i CTM Lyng

Med dette som mål har CTM Lyng utviklet sin hittil mest brukervennlige komfyrvakt. I tillegg til å være enkel å bruke og montere, fokuserer den på fleksibilitet for å stå i stil til det moderne kjøkkenet. Den nye komfyrvakten er en del av CTM Lyng sin mKomfy-serie, og har fått navnet mKomfy Infinity.

onntime - bilde - CTM lyng
STOLT: CTM Lyng er kjent for produkter som er enkle å bruke og montere. Terje Lillemo er ekstra stolt av den nye komfyrvakten, mKomfy Infinity.

Sylinderformet for større fleksibilitet

– Vi har over tid fått tilbakemeldinger fra installatører og sluttbrukere som ønsker seg en mer fleksibel komfyrvakt. mKomfy Infinity er derfor sylinderformet for enkel og fleksibel montering, sier Lillemo.

I motsetning til en tradisjonell rektangulær komfyrvakt med låst sensor som kun kan monteres på vegg eller i tak, kan mKomfy Infinity monteres i hette og i skråtak med fleksibel sensor.

– Vi trengte ikke finne opp hjulet på nytt. Denne modellen har fått det beste fra bestselgeren mKomfy 1.8, men vi har tilført noen nye egenskaper som gjør den enda mer brukervennlig, forklarer Lillemo.

Det er flere grunner til at CTM Lyng videreutvikler komfyrvaktene sine. Sikkerhetsprodukter som dette må stadig oppdateres for å møte standardene i lovverket.

les mer: Slik utvikles morgendagens komfyrvakt

Dette får du i mKomfy Infinity

Den nye modellen består av en komfyrvaktsensor til montering på vegg eller ventilator 45-120 centimeter over komfyr, og en komfyrstikk som kobles til platetoppen.

mKomfy Infinity slår automatisk komfyren av ved overtemperatur på platetoppen, og det kan legges inn en valgfri timer på 15, 45 eller 120 minutter. Komfyrvakten er utstyrt med en memory-funksjon som husker riktig posisjon, og den har kun én knapp.

For ekstra sikkerhet kan mKomfy Infinity utvides med hovedbryter, røykkutt og mTouch HUB. For utvidet betjening kan ekstern avstillingsknapp leveres.

Bilde Komfyrvakten for det moderne kjøkkenet.2-152-

MODERNE: mKomfy Infinity fra CTM Lyng har et design som glir inn i ethvert moderne kjøkken, og kommer i tre forskjellige farger.

Godt mottatt

En så fleksibel komfyrvakt har lenge vært savnet blant installatører og sluttbrukere. CTM Lyng har fått gode tilbakemeldinger fra de som allerede har fått teste mKomfy Infinity.

– Vi fikk viktige og gode tilbakemeldinger fra testpanelet som førte til et par småjusteringer på komfyrvakten før den nå endelig er klar for salg, sier Lillemo.