Lavtbyggende downlight

2 minutter|2/4/2023

Med Onnline Gyro får du LED downlight til både ute- og innebruk, med brukervennlige løsninger.

Onnline Gyro med kun 36 mm innbyggingshøyde og IP44 gjør det enkelt å velge downlight. Bruk dem ute eller inne og vipp 25° i alle retninger for å stille inn lyset akkurat der du vil ha det.

Velg mellom hvitt lys eller DimWarm som gir varmere lys jo mer du dimmer ned. Felles for begge er armaturhus i pulverlakkert aluminium. Rustfrie fjærklemmer med gummiben, som kan benyttes både i enkel og dobbel gips. Armaturhuset har en plastavdekning bak som reduserer luftgjennomstrømning og hindrer at det kommer inn isolasjon og støv.

Onnline Gyro kan monteres overdekket av isolasjonsmatter eller i egen downlightboks og er godkjente for bruk i sone 1 på bad.

Onnline Gyro leveres komplett med LED-driver som kan dimmes til lavt nivå med standard dimmere (faseavsnitt/bakkant). Tilkobling i driverhus, klar for viderekobling og med integrert strekkavlaster.

Onnline Gyro 360 2700K hvit:

Linseoptikk, høy lysstyrke >700lm. 2700K – SDCM 3. Bra fargegjengivelse Ra>90.

Onnline Gyro 360 DimWarm hvit:

Linseoptikk, høy lysstyrke >600lm. WarmDim der lyset endrer fra varmhvitt til gyllent 3000K – 2000K, samtidig som den blå oppkvikkende lyskomponenten reduseres. SDCM 3. Meget bra fargegjengivelse Ra>97.