Ny leverandør: Kontakt Simon Nordic AS

2 minutter|11/5/2023

Kontakt Simon Nordic AS tilbyr et fullstendig sortiment av brukervennlig installasjonsmateriale av høy kvalitet.


Vår nye leverandør Kontakt Simon Nordic AS har levert Simon-produkter i Skandinavia siden 2005. De tilbyr et komplett sortiment av installasjonsmateriale med fokus på design, kvalitet og brukervennlighet til konkurransedyktige priser.

Simon startet som et lite familieeid verksted i Spania i 1916. I dag er det et internasjonalt konsern med 25 datterselskaper over hele verden og 4000 ansatte. Produktene selges i 98 land, og de har mer enn 198 patenter.

X4-serien

X4-serien inneholder kontakter og brytere på vegg som egner seg for utendørs bruk. Produktene har IP44 og er laget av polykarbonatplast som ikke gulner. Bryterne og kontaktene har et stilrent design som matcher hverandre, og samtlige produkter kommer i sort og hvit.

Bryterne kommer som 1-polet, kryssvender, impuls, 2-polet, 2-polet med lys, kron (dobbel bryter) og markise.

Når det gjelder stikkontakter, kan man velge mellom enkel stikk og dobbel stikk med to lokk eller helt lokk som hindrer og beskytter mot vann- og fettsprut.

Onntime artikkelbilde Simon Nordic x4
X4-serien

S55-serien

S55-serien inneholder blant annet en ny innovativ LED-dimmer med endevenderfunksjon, muligheter for minimum/maksimums-nivå og favorittnivå. Den har funksjon for innsovningslys og for å slå av eller endre farge på indikatorlys.

Serien inneholder også en 1-polet maks 3600 W termostat med gulvføler, romføler og effektregulator. Den har automatisk maksbegrensning slik at den også kan brukes med parkett. Mulighet for ukeprogram med nattsenking, frostsikring, tastelås, lys- og fargejusteringer og stillemodus ved montasje på soverom.

Bryterne i S55-serien gir fleksible muligheter for variert installasjon. De har lavtbyggende design og kommer i spennende farger og materialer. Bryterne kan integreres med Futurehome, og tilbyr mange smarte løsninger med Simon iO.

Onntime artikkelbilde Simon Nordic S55
S55-serien

S100-serien

S100-serien inneholder high-end smarthusprodukter som kan styres via app eller brytere som er installert på veggen. Serien inkluderer produkter og integrasjoner for styring av lys, varme, markise, dør- og garasjeåpner, brannvarsling, vannsensor m.m.

Produktene kjører på Z-wave plus som er en åpen protokoll, og kan integreres med Futurehome og Google Home.

Onntime artikkelbilde Simon Nordic S100
S100-serien