Ny oppdatering til xComfort Bridge!

2 minutter|19/9/2023

Eaton har nettopp sluppet en ny oppdatering til xComfort Bridge med nye funksjoner og økt antall komponenter man kan ha i anlegget.


I den nye oppdateringen til xComfort Bridge introduserer Eaton blant annet Smarte Scener, routing, kjøling, tilpassede pushvarslinger og mer.

I tillegg til dette har antall komponenter man kan ha i anlegget, økt til 250 aktuatorer/sensorer. Dermed er det nå mulig å opprette 50 scener og 30 rom til anlegget!

Artikkel Eaton Nye-Bridge 2
FLERE MULIGHETER: Med 250 aktuatorer/sensorer kan man opprette hele 50 scener og 30 rom til anlegget.

Forbedret automasjon

Med Smarte Scener kan kunden bruke forbedret automasjon i hjemmet med logiske funksjoner. Man kan legge inn betingelser for at en scene skal aktivere seg, uten å måtte trykke på noe! Man kan også legge inn tilpassede pushvarslinger som blir sendt når en scene aktiveres, og bruke status fra aktuatorer, binærinnganger, strømforbruk, timeplaner, bevegelsesmeldere, dør-/vinduskontakter og mer som betingelser for smartscener.

Artikkel Eaton Nye-Bridge 1
AUTOMATISERING: Med Smarte Scener kan man aktivere scener uten å trykke.

Bedre klimastyring

Oppdateringen har også forbedret klimastyring som også støtter kjøling. Man kan benytte både varme og kjøling i samme sone og samle det i Bridge. Både dimmeaktuator, bryteaktuator eller varmeaktuator kan brukes for å kontrollere kjølingen i sonen.

Syntes kundene at RC-Touch er for komplisert? Eaton lanserer ny software-oppdatering til RC-Touch som gir mulighet for å aktivere en forenklet versjon til RC-Touch.

Artikkel Eaton Nye-Bridge 3
ØKT KOMFORT: Klimastyringen støtter både varme og kjøling.

Bedre rekkevidde

Sliter du med rekkevidde i Bridge-anlegg til kundene? Med den nye oppdateringen er det mulig å benytte vår routing-aktuator for å forsterke signalene ute i anlegget. Si farvel til gule og oransje trekanter. Med en routing-aktuator kan du forsterke signalet til opptil 32 signaler.

Lurer du på hvordan du skal programmere dette? Eaton tilbyr også et eget gratis web-kurs for en gjennomgang av Bridge-programmering.