Nyhet: MicroCheck ladestasjonstester

2 minutter|19/7/2022

Micro Matics nye brukervennlige Mode 3 Type 2 ladestasjontester kan brukes med eller uten app til smarttelefon.

MicroCheck er en effektiv ladestasjonstester som benyttes til funksjonstesting, feilsøking og dokumentasjon av rett montasje av Mode 3 Type 2 ladestasjoner for elektriske kjøretøy.

Testinstrumentet kan simulere lading, teste innstilt strømverdi, låsekontakt og spenning gjennom kontaktor.

Gjennom testledningskontaktene på testeren kan man enkelt koble til spenningstester eller funksjonstester for å verifisere nøyaktige spenningsverdier mellom N-PE-L1-L2-L3.

Sanntidsdata og dokumentasjon via app

MicroCheck er svært brukervennlig og kan brukes med eller uten app til smarttelefon. Du velger selv om du vil lese av sanntidsdata og aktivere funksjoner på den integrerte skjermen på testeren, eller via appen som har både norsk og engelsk språk. Det er mulig å veksle mellom kjøretøystatus A, B og C.

Hvis du velger å bruke MicroCheck-appen, kan du raskt og enkelt dokumentere riktig montasje og funksjon på en ladestasjon med rapportfunksjonen, og sende ferdig dokumentasjon på e-post direkte fra appen.

Enklere blir det ikke!

Kom i gang på 1-2-3

MicroCheck er svært rask og enkel å ta i bruk. Den eneste forberedelsen du må gjøre er å lade den i opptil én time før første gangs bruk.

  1. Trykk på av/på-knappen på venstre side for å aktivere apparatet, og skjermen lyser opp.

  2. Last ned MicroCheck-appen til telefonen din via App Store eller Google Play. Aktiver Bluetooth på telefonen, åpne appen og velg tester fra startskjermen.

  3. Plugg MicroCheck i ladestasjonsuttaket, eller i Type 2-pluggen ved fastmontert kabel.

Start testingen!