Øk komforten med xComfort Bridge

2 minutter|7/6/2023

Sol, sommer og lange dager gir mye lys inn i boliger. Hva med å gi kundene dine muligheten til å fjernstyre eller sette opp scener for solskerming i hjemmet?


Eatons skjultmonterte solskermingsaktuator gjør det mulig å kontrollere drivere til markiser, rullegardiner, persienner osv., som er utstyrt med en 230 V AC motor opptil 3 A. De har et strømforbruk i standby på bare 190mW!

Kunden kan enkelt spore den faktiske posisjonen til solskjermingen via appen, med valgbare profiler for å optimalisere operasjonen av programmet som skal kontrolleres. Enkel installasjon med en dybde på 18 mm. Aktuatoren har også lokal inngang for ytterlige kontroll via en tradisjonell mekanisk bryter.

Eaton kommer også med pluggbar solskjermingsaktuator som også kontrollerer drivere til markiser, rullegardiner, persienner osv., som er utstyrt med en 230 V AC motor opptil 3 A. Denne kommer i den mye brukte Hirschman STAS/K-3 kontakten, og støtter flere sikkerhetsfunksjoner. Med IP44-beskyttelse og et stort driftstemperaturområde, og et strømbruk i standby på bare 220 mW er denne perfekt nå i sommer for å skjerme stuen eller soverommet fra sol og lys.

Persienneaktuatoren kobles til xComfort Bridge, styringsenheten som er designet for installatører og boligeiere som ønsker å starte med smarthus. Med xComfort Bridge kan man trådløst styre solskjerming-, lys- og varme, samtidig som man alltid har kontroll på energibruken i hjemmet. Dermed kan man enkelt spare strøm, samtidig som man øker komforten og sikkerheten i boligen.

Solskjerming