TheSwitch – ny revolusjonerende skumringsbryter og dimmer

2 minutter|29/6/2022

TheSwitch – ny revolusjonerende skumringsbryter og dimmer

Den nye allpolige skumringsbryteren og dimmeren fra Gylling gjør det enklere for kunden din å styre utendørsbelysningen.

TheSwitch Bryter og TheSwitch Dimmer har astrofunksjon og bruker geolokasjonen til å styre utelyset automatisk i forhold til soloppgang og solnedgang. Tidene endrer seg automatisk hver dag året rundt i henhold til den geografiske posisjonen, og de forhåndsinnstilte tidene kan enkelt justeres med +/- 2 timer dersom brukeren ønsker det.

TheSwitch har også koblingsur og nattutkobling som lar brukeren slå av lyset i en bestemt periode om natten. Hvis utelampene kan dimmes, er det enkelt å slå på dimmefunksjonen til dimmeren i TheSwitch-appen. Dimming kan utføres i sanntid via appen eller manuelt på dimmeren, og den kan programmeres til for eksempel å dimme ned lyset i en forhåndsbestemt periode om kvelden.

TheSwitch dimmer kan også brukes uten skumringsbryterfunksjonen som en allpolig dimmer på f.eks. badet.

Installeres på noen minutter

TheSwitch bryter og dimmer har Bluetooth-kommunikasjonsprotokoll (BLE) og er RS16-kompatibel. Den har et stilrent retrodesign og kommer i de to klassiske fargene polarhvit og matt svart. Den monteres i standard veggboks uten behov for kabeltrekking, og har et svært brukervennlig grensesnitt som gjør den enkel å både bruke og installere.

Installasjonen består av tre enkle trinn og tar bare noen minutter.

  1. Bytt den gamle 2-polige bryteren med The Switch

  2. Slå på Bluetooth, last ned appen fra App Store eller Google Play

  3. Parkoble – og installasjonen er ferdig!

Etter programmering ligger hele programmet i bryteren. Den programmeres enkelt via mobiltelefon eller nettbrett.