TransferPactT ATS – En ny generasjon automatiske lastomkoblere

2 minutter|11/11/2022

De nye automatiske omkoblere fra Schneider Electric sørger for pålitelighet, optimal driftstid og sikkerhet når tilgang til strøm er kritisk.

TransferPacT ATS er et kompakt alt-i-ett produkt med modulært design. Denne nye generasjonen omkobler sørger for rask og pålitelig omkobling til reservekraft dersom hovedstrømkilden faller ut. Den inneholder alle nødvendige funksjoner, som omkoblerautomatikk, lastbrytere, motorbetjening og kommunikasjon.

Den robuste konstruksjonen sikrer optimal ytelse under ekstreme forhold. Omkobleren egner seg også for kritiske applikasjoner i for eksempel helsebygg, industrianlegg og transportinfrastruktur hvor strømtilgang er vesentlig for både helse og verdier.

Svært rask omkobling

TransferPacT sørger for bedre strømtilgjengelighet og effektivitet, med nettilkobling (IoT) og cybersikkerhet. Den innovative teknologien gjør det mulig å koble om svært raskt (<500ms), med driftstemperaturer fra -25 °C til 70 °C.

Gjennom innebygget nettilkobling og EcoStruxure™ IoT-baserte løsninger samler omkoblerne inn og analyserer data i sanntid. Dette gjør det mulig for driftspersonell å gjennomføre proaktivt – fremfor forebyggende – vedlikehold.

30 % kortere installasjonstid

TransferPacT automatiske omkoblere er svært enkle å jobbe med. De monteres og igangsettes enkelt, og den kompakte og plassbesparende konstruksjonen gjør dem enkle å plassere. Innebygget power supply og sensor for spennings- og frekvensmåling bidrar til at du bruker 30 % mindre tid på installasjon og igangkjøring.

Omkoblerne kan også skaleres enkelt ved bruk av pluggbare funksjonsmoduler som monteres ved behov, uten at anlegget må gjøres spenningsløst.

To versjoner

TransferPacT er en PC-klasse lastomkobler som er utviklet i henhold til IEC 60947-6-1-standarden. De leveres i området 32A–160 A i 2-,3- og 4- polet versjon, med en nominell driftsspenning på 230 V–400 V.

Omkobleren leveres i to versjoner:

Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling av driftsparametere ved hjelp av innstillingshjul og DIP-brytere. Leveres uten kommunikasjon.

Active Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling og avlesning av driftsparametere ved hjelp av LCD-skjerm og trykknapper. Leveres med Modbus kommunikasjon. LCD-skjermen kan monteres eksternt (eks. i tavlefront).