Utebelysningsguide fra Norlys

3 minutter|13/7/2022

Når kundene spør om utebelysning - tenk Norlys. Enten lyset skal skape stemning i hagen, pynte opp fasaden eller lyse opp innkjørselen, finner du forslag til løsninger her.

Utebelysnig til hjem og hage, eller prosjektbasert belysning? Jada, Norlys AS har det. Det norske selskapet produserer utendørs belysning i mange ulike design og materialer. Her finner du hele serier med for eksempel vegglamper, portstolper og takbelysning i samme stil. Noen av lampene har også flere bruksområder, for eksempel som både vegglampe og taklampe.

Pullerter og stolper

Er det behov for mer lys i innkjørselen eller langs gangveien? Stolper og pullerter er en effektiv måte å lyse opp fellesområder, parkeringsplasser, gangveier og andre steder hvor man ønsker mye lys. De er også effektive for å fremheve et blomsterbed, en brosteinsbelagt gangvei eller andre spesielle detaljer.

Norlys har blant annet stålpullerter som egner seg ved sjøsiden, pullerter som lyser i 360 grader eller 180 grader, og varianter med indirekte og blendingsfritt lys som egner seg spesielt godt langs innkjørsler.

Facebook Norlys
LYST OG TRYGT: Pullerter gir god belysning langs gangveier og i fellesområder. Dette er pullerten Stavanger.

Vegglamper

Vegglamper på fasaden gir god belysning ved for eksempel inngangsdøra, garasjen, grillområdet eller spiseområdet på terrassen.

Det finnes moderne og stilrene alternativer, tradisjonelle lyktedesign og modeller med diskré innfelte armaturer. Hjelp kunden med å plukke ut en variant som passer til uteområdet og husets byggestil.

Onntime artikkelbilde Norlys 2
INNBYDENDE: En vegglampe er en enkel måte å gjøre inngangspartiet mer innbydende på. Her ser vi vegglampen Lofoten.

Spotter

Spotlights er perfekt for å skape effektbelysning og fremheve detaljer. Flere av spotlightsene i sortimentet til Norlys kan monteres både som bakkespot eller veggspot ved å skru av jordspydet.

Det finnes også varianter med herdet glass som er godkjent for overkjøring, som kommer med hylse for nedstøping eller nedgraving. Flere av modellene gir blendefritt lys og passer perfekt i oppkjørselen.

Onntime artikkelbilde Norlys 5
FÅ FREM DETALJENE: Spotlights er perfekt for å skape effekter og fremheve detaljer. Dette er bakke- og veggspotten Sande.

Taklamper

Taklamper er et godt alternativ for å lyse opp et mørkt inngangsparti, eller over spiseområdet på terrassen for å skape god atmosfære.

En rundt plafond monteres enkelt i taket og tar liten plass. Ønsker kunden en taklampe som skiller seg mer ut, finnes det varianter med moderne design, klassiske pendellamper med kjettingfeste eller design som minner om en antikk gatelykt.
Onntime artikkelbilde Norlys 4
LEKRE TAKLAMPER: Taklamper over sitteområdet er både praktisk og stilig. Her ser vi taklampen Nordland.