Pipelife: Hvem er vi?

Pipelife Norges visjon er å øke folks livskvalitet ved å tilby verdifulle og bærekraftig løsninger for beskyttelse og transport av vann og energi.

Pipelife er blant Norges største fagmiljø for rørteknologi. Vi produserer plastrør for alle typer utbyggere, og hjelper offentlig og privat sektor å utvikle og vedlikeholde kritisk infrastruktur for vann, strøm og informasjon. Vi er opptatt av å levere løsninger som varer og som svarer til økte krav fra klimaendringer og informasjonssamfunnet. Framtidas Norge må bygges på en robust og bærekraftig måte – både miljømessig og økonomisk.

Pipelife Norge AS er en del av Wienerberger Piping Solutions, en av Europas ledende produsenter av rørsystem i plast. Våre rørsystem benyttes til sikker håndtering og beskyttelse av vann og avløp, kabelbeskyttelse og elektriske installasjoner. Totalt er Pipelife-gruppen i 25 land, med 3 200 ansatte og en årsomsetning på ca. 1 milliard euro. Pipelife Norge AS har fabrikker ved hovedkontoret i Surnadal, på Stathelle og Ringebu, samt kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Harstad.

Elektro

Vi stiller stadig større krav til at våre hus og leiligheter skal bli «smarte», i form av nye kommunikasjons- og automatiseringsløsninger. De siste årene har vi sett en enorm utvikling innen smarthus teknologi, som i dag gir unike muligheter til sensorikk og fjernstyring av lys og annen funksjonalitet, for komfort og sikkerhet i en digital hverdag.

Silke løsninger stiller større krav til både mengde og kvalitet på de rør- og kabelløsningene som utgjør infrastrukturen for de ulike skjulte nettverkene i moderne bygg, og som skal fungere 24/7/365.

Som Norges ledende produsent av rør til beskyttelse av kabler, har vi et komplett sortiment av installasjonsrør for ulike typer kabler i bygg. Disse kan leveres både komplett med ulike kabeltyper, i den unike Powerlineserien, eller som tomme korrugerte og glatte installasjonsrør.

Bilde - Elektro

Produkter og løsninger

Powerline: ferdigtrekt kabel i k-rør i eske

Powerline er ferdigtrukket kabel i k-rør. Den er pakket i en meget hendig og solid emballasje. Med Powerline får du gjort jobben raskere fordi rørene selv retter seg ut under uttrekking. Esken er meget brukervennlig fordi den ikke inneholder trommel.

Bilde - Powerline

Preflex: Ferdigtrekt k-rør på kveil

• Ferdigtrekt kabel i K-rør på kveil
• Komplett sortiment, i PVC og PP, inkl. halogenfritt alternativ
• Ulike kveillengder
• Fargekodet emballasje

Bilde - Preflex

El-rør: K-rør og stive rør

Produktsortimentet består av metall- og plastledninger for elektriske installasjoner, samt et komplett utvalg av tilbehør for installasjon og bruk av disse kanalene, for eksempel bøyer, koblinger og en rekke festematerialer. Individuelle løsninger blir også gitt for å oppfylle spesielle krav.

Deler/tilbehør

Pipelife har egne avdelinger i Norge for produksjon av spesialdeler. Det betyr at mulighetene er mange, fleksibiliteten er stor og leveringstiden relativt kort.

Bilde - El-katalogen

Kabelvern

KABELVERN

Beskyttelse av våre viktigste føringsveier for kommunikasjon og energi får stadig større fokus. Samfunnets krav til konstant energiforsyning er et faktum. I tillegg vet vi at svært mange bedrifter blir satt ut av spill hvis de mister kommunikasjonsmulighetene til omverdenen. Eksponerte linjer som henger i master, er utsatt for vær og vind. Fremtidens løsninger er derfor å legge kritisk infrastruktur i bakken.

Pipelife har mer enn 30 års erfaring innen kabelbeskyttelse. Gjennom tett samarbeide med sluttbrukere, entreprenører og andre samarbeidspartnere har vi utviklet markedets beste program innen kabelbeskyttelse.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å være kritiske til valg av både løsninger og produkter når infrastruktur skal bygges. Tenk kvalitet og miljø hele veien!

Bilde - Kabelvern

Produkter og løsninger

Protectline: Komplett rørsystem for kabelvern

Når du skal bygge varig infrastruktur for kabel er det viktig å tenke på at et riktig installert rørsystem vil gi kabelen beskyttelse i et 100-års perspektiv.

Med innvendig fas, er inn og uttrekking av kabel mer skånsom. Kabel kan installeres og demonteres uten fremtidig graving. Det gjør at investeringen kommer godt ut både økonomisk og i klimaregnskapet.

Bilde - Protectline

Bilde - Kabelvern-katalog

Pipelife elektro og kabelvern