Trygg og snøfri adkomst

Mange ønsker seg snøfri innkjørsel, inngangsparti eller gangvei i de kalde månedene, og med utendørs varmekabel eller snowmat, er drømmen innen rekkevidde. Jobben gjøres før snøen kommer.

Her kan du finne snøsmelte-produktet som passer ditt prosjekt, enten det er snakk om installasjon i varm asfalt, i betong, under belegningsstein eller heller. Velg også om det skal installeres kun i hjulspor, i en trapp, i gangpartier eller større arealer som en hel innkjørsel eller gårdsplass.

Varmekabler

DEFROST SNOW er en serie toleder varmekabler for utendørs bruk fra Nexans. Den er ideell for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper, osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 °C.

Snøkabel Lett-30 fra ØS Varme er en serie varmekabler til utendørs is- og snøsmelting av oppkjørsler, gangveier, inngangspartier, parkeringsplasser, ramper, trapper etc. Varmekabelen kan legges i godt komprimert betong, i sand under belegningsstein og asfalt eller direkte i kald asfalt.

Varmekabel - bilde

DEFROST SNOW

Snøkabel Lett-30

Varmekabelmatter

SNOWMAT ferdige varmekabelmatter fra Nexans er ideelle for rask og kostnadseffektiv installasjon av is - og snøsmelteanlegg utendørs, som for eksempel i oppkjørsler, gårdsplasser, osv. SNOWMAT kan benyttes i arealer med asfalt, betong, heller eller stein og matten består av en toleder varmekabel som er festet til et glassfiberforsterket plastnett. Varmekabelmatten leveres i bredde 40 cm for hjulspor og 80 cm bredde for større arealer.

Snømatte-300 fra ØS Varme benyttes til utendørs is- og snøsmelting av oppkjørsler, gangveier, inngangspartier, ramper etc. Varmekabelen er stålarmert med en heldekkende separat metallskjerm og er derfor meget robust. Selve varmekabelen er festet til et glassfibernett som gjør den enkel å legge.

Varmekabel-matter - bilde

SNOWMAT 300

Snømatte-300

Ikke kunde hos oss ennå?
Er du kunde allerede? Det tar kort tid å opprette en nettbruker